planifica vacanta Nord Travel

Când altcineva îți planifică vacanța și tu doar savurezi experiența 

22 octombrie 2021

07:38:53

Să programezi o întreagă vacanța îți ia timp pentru a te documenta pe tot felul de site-uri de specialitate și abilități excelente de organizare și planificare pentru pune cap la cap zboruri, transferuri, rezervări de cazări, și trasee pe hartă cu locuri de neratat.

În plus, trebuie să-ți bați capul cu toate aspectele mici organizatorice cum ar fi principalele mese din zi, legături de mijloace de transport și programul de intrare în muzee, galerii, expoziții, târguri, crame, castele și diversele activități pe care vrei să le faci la destinație.

Cum ar fi să ai asistența unor organizatori profesionisti de vacanțe? Cum s-ar derula o astfel de zi? Uite un scurt preview al unei vacanțe de acest fel.

Te sună cineva la telefon să-ți amintească: Bună dimineața! Astăzi pornim spre Iași, unde gazdele ne vor întâmpina cu țuică fiartă și colac moldovenesc. După ce ne cazăm mergem într-o excursie prin împrejmuirile Iașului.

Vei afla povești fabuloase ale familiilor de boieri din Moldova cu istoria lor tragică, intrigi de familie și modul lor de trai. Vom vizita domeniul Sturdza din Miclăușeni într-un tur ghidat al unui dintre cele mai romantice castele din Moldova. Ne așteaptă o surpriză la castel despre care nu-ți pot dezvălui prea multe, decât că va fi una foarte plăcută. Și vom încheia ziua cu o oprire la Cramele Bucium, unde vom avea un adevărat festin, compus dintr-o masă îmbelșugată cu mâncăruri medievale și o degustare de vinuri tradiționale.

Toată grija pe care o ai tu este doar să-ți pregătești bagajele, să fii la timp la aeroport și să ai testul covid sau dovada vaccinării la tine. Noi îți urăm un sejur perfect, și să te întorci cu cele mai frumoase amintiri din vacanță.

Lasă-te pe mâna lor să te conducă în cele mai  frumoase locuri știute de ei, din experiențe proprii dar și review-urile a sute de turiști care au mai gustat experiența înaintea ta?

Descoperă circuitele atent planificate și pachetele de vacanțe din destinațiile tale favorite de la  Nord Travel pentru o vacanță în care nu pierzi nicio clipă pe chestiuni organizatorice!

În plus dacă ești posesorul unui card de reduceri Blitz VIP ai o serie de reduceri:

  •  – 3% pentru vacanțe în România și străinătate;
  • – 7% discount pentru cazari in Maramureș;
  • – 15% discount pentru charter autocar Grecia (Paralia Katerini si Nei Pori);

Reducerea nu se cumuleaza cu alte oferte deja existente: Last Minute, Early booking, Oferte speciale.


22 octombrie 2021

07:38:53