Când afară ninge liniștit, noi ne încălzim cu un vin fiert la Boccata Bistro

9 februarie 2019

10:16:24

Cu fiecare fulg căzut simțim cum fiecare fior ne acaparează, emoțiile încep să se răspândească și magia frumoaselor sărbători de iarnă încep să se întipărească în suflet. În acest momente avem nevoie de un loc care să ne ajute să ne bucurăm de această stare de euforie.

Boccata Bistro este locul unde te poți bucura de toate aceste stări, un loc călduros plin de zâmbete și energie.

Imaginează-ți un moment de liniște cu o persoană dragă lângă tine savurând o cană de vin fiert fierbinte și aromat care îți aduce aminte de cele mai frumoase momente pe care le-ai avut. Acel moment în care amintirile curg fără oprire și fiecare poveste devine un adevărat basm. Timpul nu mai este măsurat și fiecare secundă trece fără ca măcar să realizăm.

Boccata Bistro este localul care te inspiră, care îți transforma fiecare emoție într-o stare continuă de fericire.

Este locul unde vei găsi o echipă atentă la nevoile tale, care se va transforma încet, încet, în cea mai plăcută companie, fiecare ospătar te va servi impecabil cu o atenție permanentă la detalii, pe scurt, o echipă care are ca valori profesionalismul și promptitudinea.

Se lăsă conduși de pasiune și au curajul de a pune în fața costurilor, calitatea și satisfacerea deplină a celor care le calcă pragul, prepară cu pricepere propiriile rețete, servind preparate excepționale într-un mod constant și corect, într-o atmosferă caldă.

Te aşteaptă cu muzică bună şi atmosferă prietenoasă!

Atunci când eşti prin oraş şi frigul te-a pişcat prea iute, intră la Boccata Bistro să te încălzeşti lângă un vin fiert, un ceai, o cafea sau o mâncare caldă şi gustoasă.

Și magia nu se oprește aici, prin cardul BLITZ VIP ai reducere de până la 10%.


9 februarie 2019

10:16:24