canapele MobilaDalin

Canapele și paturi de la MobilaDalin, create să reziste!

22 decembrie 2021

10:46:01

Cum se fabrică o canapea de calitate în România? ”Cu multă muncă și … nebunie”, ne spune Nae Nicusor, prototipistul de la Mobila Dalin, de la care am aflat tot ce trebuie să știm despre modul de producție a unei mobile de calitate în România.

Vezi cum se fabrică o canapea în România la fabrica MobilaDalin dând click pe linkul de mai jos:

Dar să-ți arătăm și rezultatul final!

Canapelele Dalin sunt construite să reziste. Structura lor este din plăci de lemn masiv multistrat din fag, care este un lemn greu și tare, cu o rezistență crescută la presiune.

Pernele de șezut sunt realizate din spumă cu memorie, așezată pe o structură din chingă elastică, oferind un plus de confort.

Spuma cu memorie este un material special, folosit pentru prima data de către NASA cu scopul protejarii astronautilor împotriva accidentelor în navele spațiale. La așezare se comprimă lent și se decomprimă si mai lent. După momentul ridicării, rămâne imprimată pentru 1-3 secunde forma corpului așezat pe spumă, de aici numele ”spumă cu memorie”. Este foarte apreciată pentru senzația pufoasă și moale dată la atingerea ei.

Pernele de spătar sunt realizate din poliuretan HR (high resilience) de densitate medie. Iar cele decorative sunt umplute cu puf siliconat. Picioarele sunt din structură metalică. Sau la alegere, pot fi realizate din lemn masiv de fag.

Canapelele extensibile au șezutul și extensia din poliuretan HR (high resilience) de densitate medie, așezat pe o plasă de arcuri tip Bonell, care face ca extensia să se preteze pentru dormitul zilnic.

Paturi complet tapițate și foarte rezistente

Paturile tapițate de la MobilaDalin sunt la fel de confortabile și elegante, având însă un plus de funcționalitate. Paturile tapițate sunt disponibile în mai multe variante decorative, pe diferite nivele de confort, iar paleta de opțiuni permite configurăril în acord cu nevoile și preferinţele tale.

Structura paturilor tapițate de la MobilaDalin sunt din lemn masiv de fag, stratificat, și plăci din așchii și fibre de lemn. Somiera este realizată dintr-un cadru metalic, iar lamele sunt elastice de fag. Lada de depozitare este complet tapițată atât pe exterior cât și în interior.

După acest tur de forță, putem spune că MobilaDalin este locul unde eleganța și funcționalitatea și-au dat întâlnire într-o deplină armonie. O găsiți găsiți în cele peste 150 showroom-uri – francize și lanţuri de magazine care expun şi vând produse, atât în România, cât şi în comunitatea europeană Austria, Franţa, Germania, Italia, Spania, dar și Republica Moldova.

Un motiv să mergi neapărat la ei este că, având un card de reduceri Blitz VIP, ai un discount de 5% la toate produsele și accesoriile de mobilier din showroom.

 


22 decembrie 2021

10:46:01