Cadoul perfect de Crăciun de la Chic Bijoux

8 noiembrie 2018

11:43:21

Magia Crăciunului deja începe încet, încet să se simtă în aer. Luminițele se pregătesc să strălucească, bradul abia așteaptă să fie împodobit şiiiii, și cadourile, unde sunt cadourile?

Pentru că știm că e dificil să alegem care este cadoul potrivit pentru cei dragi ne-am decis să te ajutăm cu asul nostru din mânecă.

Chic Bijoux are pentru tine 3 idei creative și diversificate prin care să cucerești în seara de ajun.

Prima idee sunt Broșele Crăciun: pe noi ne-a cucerit în special broșa argintie bastonaș. Semnificația bastonașelor de Crăciun este una puternică, ele reprezintă bastoanele folosite de către Păstor pentru a-și aduce înapoi oile rătăcite; metaforic ele ne ajută pe fiecare dintre noi să ne regăsim, să ne regăsim drumul și direcția în viață. Compoziția broşei este din metal inoxidabil placat cu argint, cu un sistem de închidere compus dintr-un ac de siguranță. Este colorată cu pietricele Zirconii albe, roșii și verzi. Iar pe lângă toate acestea ai ambalaj personalizat Chic Bijoux cadou.

A doua idee este brățara de Crăciun. Nouă ne-a plăcut mult brățara de argint 925 – Emoția Crăciunului. La ce te gândești atunci când se apropie Crăciunul? La brad, la colinde, la Moș și la cadouri, toate acestea le putem exprima prin brățara Emoția Crăciunului.

A treia idee sunt Cerceii Crăciun. Pentru că cei de la Chic Bijoux știu cât de important este să alegeți cadouri perfecte pentru femeile din viața voastră, am creat o linie întreagă de cercei personalizați cu elemente specifice sărbătorilor de iarnă pe care să îi dăruiți în cea mai magică noapte a anului. Pe noi ne-au impresionat Cerceii Argint 925 – Fulg de nea.

Acum, magia Crăciunului poate să dăinuie pentru că ne-am pregătit complet pentru venirea ei.

Pentru că vrem ca fericirea ta să fie completă te anunțăm că ai până la 20% reducere prin cardul BLITZ VIP.

Spor la dăruit fericire!


8 noiembrie 2018

11:43:21