Cadoul perfect de Crăciun de la Mobexpert!

20 noiembrie 2020

10:14:08

Cadoul perfect de Crăciun îl iei de la Mobexpert!

Hoho, sărbătorile vin, sărbătorile vin! Le auzi și tu? Nu prea?
Chiar dacă anul acesta reuniunile de sărbători au fost anulate, spiritul Crăciunului nu ni-l poate lua nimeni.

În ceilalți ani poate puneam festivitatea sărbătorilor în decorarea casei, ținutele exclusive de Revelion, și meniul atent elaborat din 7 feluri de mâncare pentru masa festivă.

Anul acesta însă cadourile pe care le vom împărți cu cei apropiați în intimitatea familiei vor fi cele care ne vor lumina sărbătorile. Chiar dacă Spiritul Crăciunului poate să vină chiar în cutiuțe mai mici, poți face astfel încât cadourile să insenineze și să bucure mai mult.

Transmite un mesaj cu cadoul tău

Totul e să dăruiești nu doar un cadou fizic, util și practic, ci să generezi emoții de bucurie și să transmiți un mesaj.

Oferă mai mult decât un dar fizic, oferă cadoul ca pe un mesaj de prețuire și afecțiune. Gândește-te la ce ar spune cadoul?

O cutie de bijuterii – o anunți că o vei surprinde cu diverse ocazii cu câte o bijuterie pentru a-i întregi colecția.
O vază de flori – vei fi acel bărbat iubitor care îi va aduce flori cu sau fără ocazie.
O ramă de fotografii – apreciezi amintirile împreună și că anii se vor așeza peste voi cu multe momente fericite memorabile.
Produsele de îngrijire spun ”vreau să am grijă de tine”.
Un set de ustensile de grătar ar putea transmite mesajul – ”Apreciez calitățile tale de grataragiu și vreau să ne bucurăm împreună de cât mai multe duminici în familie sau cu prietenii noștri”.
Lumânările parfumate sunt o elocventă promisiune de romantism.

Sau ai putea la fel de bine să sprijini pasiunile celor dragi alegând un cadou care să-i apropie mai repede de împlinirea viselor lor. Dar pentru asta …

Nu lăsa totul pe ultima sută de metri

Primo tempo, programul de livrări al firmelor de curierat de sărbători este unul infernal.
Găsirea unui cadou perfect poate fi o misiune complicată și poate să dureze. Dacă nu comanzi la timp, riscul e să primești cadoul la anul (și la mulți ani)!

Nu lăsa cadourile de Crăciun pe ultima sută de metri, când agitația este cvasigenerală – firmele de curierat livrează cu întârziere, iar în supermarket cozile sunt interminabile, or noi vrem să evităm cozile, acum, în pandemie.

Pentru comenzi online, rezervă-ți suficient timp pentru asta, prima dată ca să găsești cadoul perfect și apoi să-l poți primi la timp.

Pentru idei de cadou, dar și cadouri pentru cei apropiați vezi selecția de cadouri de la Mobexpert ”Cadouri pentru El” sau ”Cadouri pentru Ea” după caz, sau ”Cadouri pentru copii”.

Nu uita nici de cardul Blitz VIP care îți aduce în acest sezon de sărbători discount-uri și promoții speciale.


20 noiembrie 2020

10:14:08