Un Zâmbet Garantat cu cei de la Caricaturi la Cornet

4 martie 2021

20:04:08

Ești în căutarea unei idei inedite de cadou care să aducă zâmbetul instant pe buzele sărbătoritului? Caricaturi la cornet are pentru tine o idee de cadou cu efect garantat!

Încarcă o poză pentru a comanda o caricatură desenată de mâna unui caricaturist profesionist, alb-negru sau color, pe format A3, A4 sau pe o planșă mai mare cu oameni dragi ție pe site-ul caricaturilacornet.ro.

Artiștii de la Caricaturi la Cornet, sunt desenatori talentați din România și Republica Moldova, care realizează caricaturi la comandă, după fotografii trimise de clienți.

Desenatorul va desena un cap mare și un corp mic. Apoi va include detalii care să îi reprezinte, ce țin de munca și pasiunile lor sau alte detalii care îi definesc.

Îți vom da câteva exemple:

Cineva împătimit după motoare a fost desenat lângă cel mai tare motor pe care și l-a dorit vreodată – un Harley Davidson de epocă. Un domn avocat a fost portretizat luând pulsul Codului de Procedură Civilă. Pentru colegii noștri am comandat câteva caricaturi – un cuplu care și-au aniversat 2 și 7 ani în Comunitatea Blitz și o altă colegă cu burtica de graviduță.

Asigură-te că le transmiți toate instrucțiunile de care desenatorul vrei să țină cont la rubrica cu detalii suplimentare, alături de câteva poze, dintre care una principală.

Pe baza informațiilor primite, unul din caricaturiști va realiza caricatura comandată. Timpul de execuție a lucrării este de 8-10 zile, așadar comandă din timp lucrarea, dacă vrei s-o primești prin curier la data aniversară.

Cei de la Caricaturi la Cornet pot urgenta realizarea lucrării pentru o taxă suplimentară de 30 de lei. De asemenea, poți alege să o primești înrămată sau nu.

O poți expune pe perete sau o poți scana și o poți imprima pe invitații de nuntă, tricoul preferat, sau ceașca preferată de cafea.

De asemenea, îi poți invita la evenimentele tale private, nunți, festivaluri, gale. Pe unde au mai fost, oamenii s-au adunat în jurul lor ca la urs, nerăbdători să se vadă într-o caricatură. Trupa de caricaturiști de la Cluj sunt deja un brand de caricaturi consacrat în țară.

S-a scris mult despre ei, au apărut de-a lungul anilor în diverse reportaje filmate, și au fost chiar invitați să își spună povestea în Brașov de către cei de la TEDx. Așadar, alege-i cu cea mai mare încredere.

Dacă ești posesorul unui card Blitz VIP ai o reducere de 15% la orice lucrare!


4 martie 2021

20:04:08