Burn Fitness te ajută să te menții în formă!

6 ianuarie 2019

09:23:12

Nu te simți bine în pielea ta?

Nu ai energie suficientă?

Burn Fitness te ajută să transformi acele ”NU-uri” în ”Da-uri” prin următoarele servicii:

Strong by Zumba – un program fitness de intensitate crescută, care provoacă orice pasionat al claselor de tonifiere și cardio. Combină muzica cu exercițiile în așa fel încât să ai rezultate accelerate și de lungă durată.

Step dance basic – Un stil de aerobic care presupune urcarea și coborârea de pe un postament, mișcarea fiind asemănătoare urcării unor trepte este cea mai simplă definiție a step-aerobicului.
Benefic, în special, pentru tonifierea coapselor și a feselor, în același timp ajutând la arderea grăsimilor corporale printr-un ritm cardiac crescut, step-aerobicul este destinat tuturor vârstelor și tuturor celor care doresc într-un timp relativ scurt să obțină un tonus ridicat, o greutate optimă, o armonie în dezvoltarea fizică, o relaxare psihică după o zi obositoare de muncă sau, de ce nu, un timp în care să socializezi și să demonstrezi cercului tău de prieteni că, odată luată o hotărâre, aceasta va fi pe o perioadă lungă de timp.

Fitness & Bodybuilding – Fitness-ul se referă la ansamblul de exerciţii fizice care se adresează tuturor persoanelor.
Fitness-ul este strâns legat de un program de nutriţie corect, fiind un complex de mai multe tipuri de activităţi ce au drept scop menţinerea unui trup în formă.
De luni până sâmbătă veți avea ocazia să vă antrenați într-un centru de fitness complet dotat cu aparate Technogym, Life fitness și Concept 2 de ultimă generaţie, robuste şi cu un design ergonomic. Cu un număr mare de programe şi profile presetate, aparatele oferă o gamă variată de antrenamente pentru performanţe şi rezultate excelente.

Cycling – Bicicleta statică te poate ajuta să pierzi în greutate și este un exercițiu care oferă avantaje în timpul jogging-ului. Cel mai mare avantaj este că este un antrenament cu impact mai scăzut, care nu pune prea multă stres asupra articulațiilor ca jogging-ul, deci ciclismul este o alegere ideală pentru aproape toată lumea.

Burn & Pump – În cadrul antrenamentului de Burn & Pump se lucrează cu elemente ajutătoare, cum ar fi: gantere, discuri, bară sau stepper. Intensitatea este mare spre medie, iar exercițiile realizate se axează pe izolarea cât mai eficientă a anumitor grupe musculare.
Burn & Pump-ul îmbunătățește forța, rezistență și în același timp tonifiază musculatura. Este un antrenament eficent, simplu și distractiv care vă ajută să intrați rapid în formă.

Zumba – combină exercițiile tipice de fitness și aerobic cu mișcările specifice dansurilor latino. Astfel, antrenamentele sunt mai distractive și mai energice.

TRX – Este un program de Group Training, cât şi de Personal Training în acelaş timp. Această clasă îţi antrenează întregul corp folosind propria greutate și gravitația pentru a efectua sute de exerciții care dezvoltă forță, echilibrul și flexibilitatea simultan.
Tu controlezi și hotărăști cât de mare să fie provocarea pentru fiecare exercițiu executat, deoarece poți ajusta pur și simplu poziția corpului pentru a crește sau scădea rezistență.

La toate tipurile de abonament ai 15% reducere prin cardul BLITZ VIP.


6 ianuarie 2019

09:23:12