Burger House – cel mai adevărat burger din Cluj-Napoca

23 noiembrie 2019

08:26:59

Burger House a pornit de la dorința de a crea un burger unic, îmbinând gusturile descoperite în călătoriile de pe toate continentele pământului.

Burger House oferă clienților nu doar un burger adevărat, ci și o întreagă experiență în care vor simți cu adevărat gustul cărnii de vită, salata crocantă, feliile de brânză și sosul unic.

Gustul burgerilor

De ce sunt burgerii atât de gustoși? În primul rând pentru că toate ingredientele folosite sunt proaspete. Acestea nu sunt ținute în congelatoare sau frigidere o perioadă lungă de timp și nu sunt adăugați aditivi sau conservați.

Piesa centrală a oricărui burger este carnea de vită. La Burger House, carnea nu este procesată, iar burgerii sunt făcuți 100% din carne de vită tocată în bucătăria lor.

Piesa de rezistența este sosul. La Burger House este pregătit un sos special conceput pentru a se potrivi perfect cu carnea de vită. Compoziția este desigur secretă.

Conceptul Burger House

Conceptul este inspirat din natură, iar acest lucru se vede atât în designul localului gândit pentru a aduce omul mai aproape de mediul înconjurător, dar mai ales în burgeri. Aceștia au nume precum Smoke’N’Fire, TreeHouse, Mushroom Melt și BurgerHouse.

Iar dacă îți spunem că pentru fiecare burger cumpărat, 1 leu este donat pentru plantarea copacilor, cu siguranță ai suficiente motive să alegi Burger House!

Iar pentru că ei sunt partenerii noștri, nu uita că petru toate preparatele cu excepția celor aflate deja în ofertă, beneficiezi de 10% discount fix!

Poftă bună!


23 noiembrie 2019

08:26:59