atelierul de dulce

Bucurii dulci la Atelierul de Dulce

25 iunie 2021

06:22:16

Din dorința de a oferi cât mai multor oameni bucurii dulci, Cofetarii de la Atelierul de Dulce din Deva au pornit într-o călătorie în lumea posurilor, a cremelor și a tavilor pline ochi cu bunătățuri într-o clădire Art Nouveau din centrul vechi al orașului Deva. Acolo și-au desăvârșit tehnicile și măiestria, și și-au îmbogățit oferta, inspirați din Biblia Cofetăriei ”Rețetarul de produse de cofetărie și patiserie” publicat în 1963.

Dar pentru a dărui cât mai multor oameni gustul copilăriei și al prăjiturilor de altădată au deschis Atelierul de Dulce și la Cluj, iar acest pas a fost unul firesc. Și clujenilor le era dor de gustul cremei groase de ciocolată și al siropului de zahăr caramelizat, al cozonacului, făcut de bunica, plin de nucă, stafide și ciocolată.

Tot mai mulți clienți și-au dorit ca gustul bun să îi însoțească și în momente importante din viață. Astfel Atelierul de Dulce a devenit o constantă în viața clienților săi în momentele lor cele mai frumoase din viață de cununie, nuntă sau botez. Candy bar-ul de la Atelierul de Dulce acompaniaza perfect bucuria acestor evenimente.

Din păcate, vremurile în care trăim ne-au provocat pe toți sa găsim metode și variante de a merge mai departe.

Cofetarii de la Atelierul de Dulce nu și-au dorit nicio clipă să înceteze sa livreze bucurii dulci oamenilor. Nerăbdarea clienților, pe care o aveau atunci cand așteptau comanda și zambetul lor când savurau prima linguriță din dulcele din farfurie, a fost înlocuită de multumirea cu care îi întâmpină atunci cand le livrează prajiturile comandate în siguranța căminului lor, prin serviciul de livrări la domiciliu.

Atelierul de Dulce livrează în siguranță pentru cei care nu vor să renunțe la momentele lor de răsfăț, având acum opțiunea de a comanda online de pe site-ul www.cofetariaarta.ro sau telefonic la numarul 0751 109 994.

Orice varianta ai alege, gustul copilăriei vă așteaptă la Atelierul Dulce, acum și cu o reducere de 15% discount la prăjituri și  20% discount la torturi și comenzi peste 200 lei cu cardul Blitz VIP.


25 iunie 2021

06:22:16