Bucătăria Naturlich la Comandă, perfectă pentru tine!

9 februarie 2021

14:36:27

Vrei să-ți amenajezi bucătăria cu mobilier de calitate, eventual la comandă, și la prețuri accesibile? “Naturlich”! Am spune noi. De ce, nu? Ei bine, poate te întreb de ce DA?

Am întrebat trei designeri de interioare ”De ce bucătărie la comandă”? Vezi mai jos răspunsurile!

Motivul nr. 1 – Bucătăria este perfect adaptată nevoilor tale

Un prim avantaj al bucătăriei la comandă e că se pliază exact pe spațiul și nevoile tale în materie de gusturi, preferințe, tabieturi în ale gătitului, precum și nevoile de confort și dotări.

Ar putea fi o soluție perfectă la provocările spațiului tău atunci e greu să găsești ceva care să se potrivească la fix cu spațiul mic din bucătărie. Sau când îți dorești o bucătăria pe cât de funcțională, pe atât de armonios integrată estetic în spațiul comun cu livingul.

Și pentru că acum bucătăriile la comandă deschise către zona de living sunt tot mai des solicitate, producătorul de mobilă Larix din Oradea folosește la bucătăriile Naturlich materiale și forme combinate cât mai echilibrat care să scoată în evidență un spațiu care se vrea util, dar în același timp cât mai armonios din punct de vedere estetic.

Motivul nr. 2 – Prețuri accesibile

Un alt avantaj al bucătăriei la comandă este că tu ești cel care controlează prețul și îți modelezi bucătăria ca pe un lego, alegând finisajele, dotările și accesoriile și astfel încât prețul de la final să fie și cel pe care ești fericit să-l plătești. Ai la pachet în plus și utilări moderne cu toate accesoriile și organizatoarele de care ai nevoie, inclusiv sistemul de iluminare!

Bucătăriile Naturlich nu sunt „piperate” la preț, mobilierul se adresează consumatorului cu venituri medii, dar nu numai. Preţul este unul dintre avantajele care i-a propulsat în ultimii ani pe piaţă. Iar produsele Naturlich sunt la preţ de producător.

Producătorul mai are și un brand secundar, Happrix, care vine de la „happy price”, ce constă de fapt într-un sector amenajat în cadrul magazinului şi care beneficiază şi de o intrare separată. „Aici se poate găsi, la un preţ accesibil, mobilier pentru cei care stau în chirie, de pildă, sau pentru studenţi. E genul de mobilier rentabil din punct de vedere al costului, dar pe care nu regreţi că îl laşi în apartamentul din care te muţi.”

Motivul nr. 3 – Materiale de calitate

Principalul lucru care definește calitatea unei bucătării este materialul din care este realizată. Materialele corect folosite asigură că fiecare componentă din bucătăria ta își va menține puterea și rezistența în timp. Așadar calitatea materialelor primează înaintea esteticului.

Bucătăriile Naturlich au fronturile (ușile) confecționate din MDF vopsit. MDF-ul este un material mult mai rezistent și mai scump decât PAL-ul.

Structura corpurilor este realizată din PAL melaminat, de grosime 18mm cu cant ABS. Melaminarea plăcii de PAL un aspect lucios, neted, mat și texturat de fibră lemnoasă. Atunci când are canturi corespunzătoare este rezistentă și nu se umflă la umezeală.

Blatul este termorezistent și are o grosime 38 mm. Iar balamalele și feroneria sunt de calitate germană de la Blum și Hettich.

Noutatea de la final este că dacă ești un posesor de card Blitz VIP, ai o reducere de până la:

– 25% discount decoratiuni
– 20% discount bucatarii
– 10 % discount la mobila

În plus, producătorului român de mobilă Larix din Oradea intenționează să deschidă câte un magazin Naturlich în toate centrele regionale din România, după cele 49 de magazine din zona Ardealului.

 

 


9 februarie 2021

14:36:27