Spune-i ce Simți cu Brillu – o Șampanie Personalizată cu Cristale Swarovski

8 aprilie 2021

04:40:19

Imaginează-ți că stați pe terasa unei pensiuni montane într-un peisaj de vis, la braț cu persoana iubită, împletiți sub aceeași păturică, și aveți un moment de perfectă conexiune, uitându-vă ca vrăjiți la un asfințit de soare cu aromă de sărut, zâmbet și … șampanie.

Ți-ai imaginat totul în detaliu? Femeia sau bărbatul perfect e chiar lângă tine, munții de la linia orizontului îți taie respirația, și te simți hotărât să faci pasul mare. Totul este grozav … exceptând poate această sticlă de șampanie, care pare dintr-un film mai puțin romantic.

Regia, puteți să faceți ceva în privința sticlei?
Da, cum să nu! Să intre echipa de cadouri surpriză de lux.

Își face apariția un curier scund pe șapca căruia scrie ”Doctor Love” care zice cu o voce gravă:

Vă prezentăm ”Crystal Black Love” – vin spumant într-o sticlă personalizată cu cristale Swarovski, special concepută pentru această ocazia romantică.

Domnule regizor, trebuie să scrie ceva pe sticlă?
Evident, numele îndrăgostiților și un mesaj de dragoste încrustat cu cristale Swarovski autentice!

Raluca + Cosmin = LOVE

Sau ”Pe veci împreună”? Asta rămâne să hotărâți împreună, nu vrei să o șochezi, ci s-o surprinzi, plăcut pentru început. Rămânem atunci la mesajul clasic. ”Te iubesc”? Bine, așa facem.

Uite cât e de simplu. Intri pe site-ul bauturi-personalizate.ro. Mergi la meniu și alegi de acolo tipul de băutură personalizată – șampanie sau vin sau vin spumant. Pentru aniversările de cuplu alege secțiunea Brillu Love”. Alege culoarea sticlei – gold, pink, black sau white, apoi personalizează sticla cu numele voastre și lasă-le și mesajul de dragoste. Apoi apasă pe butonul de comandă. Sau comandă prin telefon sau whatsapp.

Cei de la Brillu fac livrări pe tot teritoriul României prin intermediul unei firme de curierat în 1-2 zile lucrătoare.

Nu serbați nicio aniversare de cuplu și nici nu o ceri în căsătorie? Ștergeți tot decorul, piesa de rezistență – sticla, rămâne! Botez, nuntă, zi de naștere? Schimbăm mesajul de pe sticlă în ”La mulți ani”, ”Bine ai venit, puiul nostru” sau ”Casă de piatră”.

Sticla cu vin spumant sau șampanie personalizată este acel cadou inedit care va rămâne pentru multă vreme suvenirul celui mai de preț eveniment din viața voastră romantică.

Și că veni vorba și de preț, cu cardul Blitz VIP ai o reducere de 15% la comanda oricărui cadou personalizat Brillu, utilizând codul BRILLUVIP15.


8 aprilie 2021

04:40:19