Bonbonim împreună cu Blitz VIP și BonBon Candy de Crăciun

14 decembrie 2018

09:57:31

În această perioadă suntem într-o alergare continuă după cadoul care să îi facă pe cei dragi nouă să zâmbească din tot sufletul.

De asta ne-am gândit să îți spunem ce am descoperit noi.

Ai auzit de BonBon Candy?

BonBon Candy este primul magazin din Cluj­-Napoca dedicat exclusiv dulciurilor. Magazinul este o afacere de familie, pornită exclusiv din pasiunea pentru dulce, culoare, veselie, bucurie. Se străduiesc în permanență să își diversifice oferta și să găsească noi modalități de ambalare a produselor. Oferta include Jelly Belly și Jelly Beans, fructe și nuci în ciocolată albă, neagră, sau cu lapte, o mare varietate de jeleuri, guma de mestecat, acadele, tablete de ciocolată, ciocolată belgiană, drajeuri, fudge, caramele și macarons. Nostalgicii vor găsi în magazin ciocolată Kiss, drajeurile Bonibon sau acadelele Topitop.

Cu ocazia sărbătorilor de Crăciun BonBon Candy a pregătit mai multe surprize pentru noi, de la dulciuri la decorațiuni speciale.

Poți să îți construiești propriul coș cu tot ce poftești și cu tot ce crezi tu că va stârni emoție.

Poți să pui un borcănaș cu dulciuri colorate, decorate și delicioase. Sunt de mărimi și stiluri diferite. Poți să adaugi o decorațiune pentru brad în formă de ren sau o medalie personalizată.

Pe lângă cele două ai o diversitate mare de Stikere de mărimi diferite care să dea un plus de autenticitate.

Din coșul tău sigur nu trebuie să lipsească o cană colorată cu un pinguin simpatic. Și ultimul detaliu care să fie ”cireașa de pe tort” sau mai bine spus ”steaua de pe brad” sunt dulciurile vrac cu aromă de sărbătoare.

Așa am construit un cadou plin de savoare și culoare împreună cu BonBon Candy.

Ho, ho, ho, să nu uiți de cardul BLITZ VIP pentru că ai reducere de 10% la toate produsele.


14 decembrie 2018

09:57:31