BLITZ VIP îți luminează locuința

19 ianuarie 2019

09:56:47

Atenția la detalii poate uneori să ne afecteze întregul design al locuinței, de exemplu atunci când ne alegem corpurile de iluminat trebuie să fim atenți la culoare, la stil, la formă, la puterea de lumină și chiar și la consumul lor.
O să ne simțim perfect într-o casă în care lumina are un stil propriu.

În acest articol îți prezentăm parteneri care îți oferă reduceri la corpurile de iluminat prin care să îţi adaugi propria creativitate în locul pe care îl numeşti ‘’acasă’’.

EGLO – este membră a Grupului EGLO-Austria, unul dintre cei mai mari producători de corpuri și surse de iluminat, cu reprezentanțe pe toate continentele. Grupul vă pune la dispoziție o largă varietate de produse-aproximativ 3.000 de articole, fie pentru iluminat interior, fie pentru exterior, toate menite să se ridice la cerințele clienților. În România, compania este prezentă din anul 1996, având în prezent un depozit de cca 3.300 mp împreună cu un showroom de expunere în suprafață de 1.200 mp în București și încă un showroom cu o suprafață de 500 mp în Cluj Napoca.

• 5% la orice achiziție

• 15% la achizițiile de peste 3000 RON

• 10% la achizițiile de peste 1500 RON

• 20% la achizițiile de peste 6000 RON

NEON Lighting – este în prezent unul din principalii furnizori de soluții de iluminat electric din România. Serviciile oferite de Neon Lighting acoperă principalele categorii de iluminat electric: iluminat ambiental, iluminat arhitectural, iluminat stradal și iluminat festiv. Proiectarea, selecția corpurilor de iluminat, instalarea și mentenanța sistemelor de iluminat se face în concordanță cu tehnologiile de iluminat de ultimă oră. Gama de produse electrice propuse cuprinde: corpuri de iluminat, surse de iluminat, aparataj electric, tablouri electrice, cabluri și accesorii.

• La orice valoare achiziționată, discount de 10% pentru gamele de produse: corpuri de iluminat mărcile Nowodvorski, Sigma, ACB aparataj mărcile ABB Elektropraga și Makel

• La achiziții peste 2500 de lei, discount de 15% pentru gamele de produse: corpuri de iluminat mărcile Nowodvorski, Sigma, ACB aparataj mărcile ABB Elektropraga și Makel

• La achiziții peste 5000 de lei, discount de 20% pentru gamele de produse: corpuri de iluminat mărcile Nowodvorski, Sigma, ACB aparataj mărcile ABB Elektropraga și Makel

Discount procentual fix de 5% pentru celelalte tipuri de materiale electrice comercializate.

Lux Line – a fost înființată în anul 2008 din dorința de a oferi servicii și produse profesionale pe piața iluminatului decorativ și tehnic. Având personal cu vechime de peste 15 ani în acest domeniu, au reușit, împreună cu furnizorii (Flos, Philips, Osram, MM Lampadari, Masiero, Metal Lux, LED-C4, Duralight, Moretti Luce, Ideal Lux, De Majo) să satisfacă dorințele clienților de până acum.

• 5% discount pt toate produsele

• 10% discount pt produsele achiziționate peste suma de 3000 RON

• 15% discount pt produsele achiziționate peste suma de 5000 RON

Poți obține cardul Blitz VIP chiar aici.


19 ianuarie 2019

09:56:47