proiecte investitionale Blitz

Blitz lansează o nouă platformă de proiecte investiționale pentru marii investitori

17 iunie 2022

07:15:21

Dezvoltatorii găsesc tot mai greu terenuri pe care să dezvolte proiecte rezidențiale de anvergură. Iar companiile cu nevoi de dezvoltare a capacităților de producție, găsesc tot mai greu spații de hale de producție sau depozite în locații ușor accesibile. Cât despre spațiile de birouri, piața este atât de fluctuantă, încât cu greu mai poți asigura un grad ridicat de ocupare.

Pentru toți cei care sunt în căutarea de noi oportunități pe piață pentru a-și crește business-ul, am creat un nou serviciu ”Blitz National Investments” pe o platformă nouă de promovare a ofertelor investiționale, distincte de segmentul rezidențial și comercial de masă.

Noul serviciul de Proiecte Investiționale de la Blitz oferă:

  • Cele mai bune deal-uri pe segmentul de investiții, oferte pe care nu le poți identifica altfel în online, sau altundeva pe piață, și care de regulă parcurg un traseu mai lung de reintrare în circuitul activelor vandabile pe piața liberă în urma unor falimente sau recuperări de creanțe.
  • Vizibilitate a ofertelor și a proiectelor investiționale de anvergură la nivel național în domenii, precum Retail, Horeca, Dezvoltări imobiliare, Construcții industriale și Rezidențiale.
  • • Te punem în legătură cu viitorii tăi parteneri de business – și cu oferte investiționale de pe piața activelor mari din România, – atât pe zona de vânzări, cât și pe închirieri – terenuri pentru construcții și dezvoltări imobiliare, hoteluri și pensiuni, centre comerciale și mall-uri, afaceri la cheie, edificii istorice sau proprietăți de lux.

Proiecte investiționale Blitz nu sunt spații comerciale, ci centre mari comerciale, nu sunt doar terenuri pentru construcții de case individuale, sau blocuri de locuințe, ci terenuri mari pe care pot fi dezvoltate ansambluri rezidențiale mari sau proiecte mari industriale, nu sunt unități de cazare sau simple pensiuni, sunt hoteluri cu zeci și sute de unități de cazare sau proiecte speciale – clădiri istorice și proprietăți de lux.

Îți oferim la pachet cu ofertele, un raport de evaluare în funcție de tipul de proprietate – toate datele macro de analiză financiară a activului – venituri, profituri, și costurile de operare, în plus îți oferim un raport detaliat de evaluare imobiliară a proprietății cu date de calcul al randamentului pe care îl poți obține din investiția ta.

Blitz are alocat un întreg departament cu 10 brokeri specializați pe zona de Investiții Imobiliare, care îți pot asigura accesul la orice proprietate listată pe platformă printr-o rețea rapidă de comunicare cu toți managerii Blitz din țară.

De asemenea, Blitz tratează fiecare client al său investițional personalizat, asigurându-i atât confidențialitatea căutărilor, cât și operativitatea în găsirea celei mai bune oportunități de pe piață, pe mărimea bugetului său.

Hai să ne auzim la un prânz de afaceri și îți vom prezenta o analiză completă a pieței în care îți dorești să activezi, ce alți concurenți mai există în vecinătate, la ce prețuri se vând serviciile și produsele concurente, și ce posibilități de dezvoltare ai.

Contacteaz-o pe Alina Cojocaru, managerul de dezvoltare regională pe Proiecte Investiționale Blitz pentru restul detaliilor. Alina Cojocaru este un PM cu experiență în business imobiliar și publicitar de peste 10 ani, activand atât în sectorul real estate marketing și publicitate, cat și în zona de tranzacționare de proprietăți investiționale, rezidentiale de lux si comercial businesses.

Mai mult de atât, dacă ești client Blitz și posesor al cardului Blitz VIP ai o serie de discounturi la:

  • – 10% discount la comisionul de închiriere
  • – 5% discount la comisionul de vânzare

Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte, promoții sau pachete de reduceri.


17 iunie 2022

07:15:21