Blitz Imobiliare dăruiește cu ajutorul celor de la Cadoul Meu

7 ianuarie 2019

09:24:37

Fiecare firmă își dorește să ofere angajaților surprize plăcute care să le scoată în evidență munca, pasiunea, timpul investit, performanța și devotamentul.

Noi la Blitz Imobiliare ne dorim să oferim un cadou unic de fiecare dată când un membru din echipa noastră împlinește un an, doi, trei, patru… pentru a îi arăta recunoștința și pentru îi arătă cât de valoros este pentru noi.

La aceste aniversări Cadoul Meu este cel mai important pilon de susținere. De ce?
Pentru că ne ajută să ajungem la sufletele echipei noastre, ne ajută să livrăm cadourile la timp, și ne ajută să oferim emoție și amintiri puternice.

De fiecare dată cei de la Cadoul meu au știut cum să comunice cu noi, cum să ne ajute să ne dăm seama care este cadoul potrivit și mai ales ne-au respectat valorile și viziunea.

Au știut ce să scoată în evidență și cum să pună magia într-o cană personalizată sau un tricou. Au știut cum să transforme un obiect care poate pare banal în ceva plin de culoare şi unicitate.

Așa cum Cadoul Meu ne ajută pe noi în fiecare lună să ne felicităm echipa și să le oferim zâmbete largi pe față și tu poți să ai acces la ajutorul lor.

Cu toții avem persoane dragi pe care le iubim și la care ne dorim să le oferim cadouri din suflet care să conțină o bucățică din relația pe care o avem

Cadoul Meu te așteaptă cu o diversitate de cadouri personalizate, acum un cadou nu mai înseamnă o sticlă de vin și o floare, acum poți să oferi o bucățică din creativitatea ta.

Cu cardul BLITZ VIP bucuria de a oferi crește pentru că ai 20% reducere.


7 ianuarie 2019

09:24:37