Bigiotto’s Shoes – încălțăminte pentru persoane îndrăznețe, nonconformiste și haioase

14 august 2020

15:20:14

„Bigiotto’s Shoes este reprezentat de stilul îndrăzneț, nonconformist și haios, conceput din nevoia de a ieși din tipare și anonimat.”

Vara aceasta este altfel decât celelalte, asta o simțim cu toții. Schimbări peste schimbări, situații noi, contexte pe care anii trecuți nu ni le imaginam. Ne-am redus deplasările, păstrăm distanța și măsurile de siguranță și punem sănătatea tuturor pe primul plan.

Dar aceste situații noi nu înseamnă că trebuie să facem compromisuri la stil și atitudine, la elementele fashion care ne definesc și ne ajută să fim noi înșine. A fi stăpân pe o situație, a avea încredere în tine este deja jumătate din rezolvare. Și cu toții știm că aparența, stilul, accesoriile, creează atitudinea potrivită.

Așadar hai să ne înconjurăm de lucrurile care ne plac, care ne fac să ne simțim bine, care ne aduc acea atitudine potrivită de a ataca cu curaj și îndrăzneală orice situație nouă. Iar încălțămintea e unul din cele mai importante elemente care ne ajută zilnic să ne simțim nu doar confortabil, dar și cu stil. O pereche de pantofi, sandale sau espadrile întregesc o ținută și îi dau acel touch de încredere și curaj.

Cu ajutorul partenerilor noștri de la Bigiotto’s Shoes, ești în trend cu cele mai noi colecții, potrivite pentru stilul tău, pentru atitudinea pe care vrei să o transmiți. Poți să fii cool oriunde, oricând, pe stradă, acasă, la birou sau în vacanță.

Chiar dacă vara aceasta nu ai mai petrecut nopți pe ritmuri aprinse, la marile festivaluri și evenimente, cu noile colecții de la Bigiotto’s Shoes îți poți transforma fiecare zi într-un festival! Fie că alegi sneakerși ori boots, culorile și designul nonconformist îți vor da acel vibe de care ai nevoie ca să te simți ca în mijlocul distracției. Alege materialele lucioase și contrastante, cu tălpi supradimensionate și linii parcă desprinse din filmele SF.

Iar dacă-ți petreci vara la birou, la Bigiotto’s Shoes  vei găsi încălțări care se potrivesc și cu o ținută mai formală, dar care să-ți păstreze în continuare stilul și atitudinea. Alege modelele cu piele lăcuită și catarame metalice, ori cele din textile în culori uniforme, și accesorizează-le la o ținută smart casual, ca să te simți confortabil întreaga zi.

Totodată, să nu uităm de după-mesele în oraș, cu prietenii la o poveste. O ținută sporty, cu culori intense și accesorii nonconformiste îți vor face remarcată prezența, astfel încât să atragi privirile tuturor. Sandalele, espadrilele și mocasinii sunt o alegere potrivită în acest caz, iar modelele cu animal print sau camuflaj merg bine cu accesorii de inspirație sportivă.

Indiferent de modelul de încălțăminte ales, posesorii cardului Blitz VIP au următoarele beneficii:

Partenerii noștri Bigiotto’s Shoes dau trendul în online, pe Facebook și Instagram, așa că dă-le un follow ca să vezi ultimele colecții și să pui comanda direct de acolo. Nu uita să le menționezi faptul că ești posesor al cardului Blitz VIP pentru a putea beneficia de prețurile preferențiale.


14 august 2020

15:20:14