Bicicletele de oraș Bella Bike – un mijloc eficient de transport

18 iunie 2019

11:16:34

Bicicletele de oraș Bella Bike sunt soluția pentru cei care caută un mijloc de transport alternativ într-un oraș tot mai aglomerat. Gama include biciclete premium sau entry-level, de la branduri naționale sau internaționale.

Bicicleta reprezintă un mijloc de transport urban eficient și rapid. În ultimii ani, numărul bicicletelor de la nivel mondial a depășit un miliard de unități. Și în România acest mijloc de transport a devenit tot mai popular, vânzările ajungând la aproape 400 000 de unități anual. România, cu o cotă de piață de 15% la nivel european, este devansată doar de Germania si Italia, în producția de componente de biciclete.

Bella Bike oferă biciclete de oraș, cochete, pentru doamne si domni ce doresc un mijloc de transport alternativ și rapid pentru naveta urbană. Acestea sunt disponibile spre vânzare atât online cât și în magazinele Bella Bike. Aici veți putea găsi o bicicletă pe gustul dumneavoastră la un preț corect. Deoarece pentru această gamă de biciclete cel mai important este confortul și calitatea, Bella Bike a ales cei mai buni producători pentru a putea oferi clienților cele mai bune biciclete de oraș.

Un om care merge pe bicicletă cu 16-24km/h va folosi aceeași energie pe care o folosește, în mod normal, pentru mersul pe jos iar dioxidul de carbon generat de un biciclist pe kilometru parcurs reprezintă 1/10 din cantitatea de dioxid de carbon generată de un autoturism hibrid.

Partenerul Blitz VIP, Bella Bike te va ajuta să-ți găsești bicicleta potrivită pentru tine. Pe baza cardului Blitz VIP beneficiezi de 10% discount la biciclete și accesorii și de 15% discount la service.


18 iunie 2019

11:16:34