barber city

Îți dorești o schimbare în viața ta? Începe cu barba ta! La Barber City din Cluj!

6 septembrie 2021

09:29:28

Ți-ai dori o schimbare în viața ta? Sau vrei s-o faci pe fosta geloasă? Începe cu tine și cu barba ta. Dă-i un aspect îngrijit și optează pentru o tunsoare în tendințe sau un look personalizat, fresh și puternic masculin.

Într-o lume în care frumusețea și grija de sine este asociată doar cu feminitatea, la Barber City găsești un teritoriu al bărbaților și un veritabil avanpost Radio Guerrilla, cu vibe vintage, muzică de calitate și o atmosferă prietenoasă.

Aici, frizeri cu experiență, pasionați de arta bărbieritului îți vor asculta povestea cu atenție din scaunul tradițional de barber shop italian din piele, ce-ți va aminti cu siguranță de frizeriile de lux din Belle Epoque sau filmele cu Al Pacino.

Odată ce-ți vei face auzită povestea, vei fi surprins plăcut cu un #StoryBasedLook, adică un look personalizat inspirat de tine și povestea ta.

În această comunitate a bărbaților relaxați te vei simți în siguranță să-ți spui povestea, și te vei bucura de un look personalizat de calitate, care să te diferențieze și să te facă să zâmbești seducător din nou.

Cu noul look puternic masculin o vei face cu siguranță geloasă pe fosta, sau chiar mai bine de atât,  o vei cunoaște pe viitoarea ta iubită.

Te vei simți relaxat și răsfățat, în timp ce barberi pasionați se vor ocupă de aspectul tău – de la păr la barbă, pentru o aranjare rapidă sau una completă, sau o tunsoare pentru tată-fiu în tandem.

Fă-ți cât mai curând o programare online  pentru o tunsoare sau o aranjare rapidă sau completă de barbă sau un hot towel shave, adică bărbierit cu prosop cald și lamă de bărbierit tradițională.

Pentru corporatiști, partenerii noștri Blitz VIP de la Barber City au lansat până pe 15 octombrie promoția de 15% discount dacă vii la Barber City direct de la muncă cu badge-ul de la job. Apoi, cu noul look, ai la zeci de terase o bere locală din partea bărbierului tău.

Iar dacă ești posesor de card Blitz VIP ai discounturi de până la 30%.

 

 


6 septembrie 2021

09:29:28