Avantaj Optik – O nouă alternativă! O nouă viziune!

14 septembrie 2019

08:37:09

În Centrul de Optică Medicală și Optometrie Avantaj Optik, clienții beneficiază de cele mai noi informații și cele mai bune sfaturi, astfel încât să poată lua cele mai bune decizii în privința sănătății optice.

Consultațiile sunt efectuate de specialiștii optometriști care determină corecția viciilor de refracție, adică stabilirea dioptriilor, precum și alegerea corectă a ochelarilor sau a lentilelor de contact potrivite fiecărui client.

Lentilele sunt montate și șlefuite chiar în atelierele centrului Avantaj Optik, folosind aparate moderna 3D Form. Specialiștii execută montajele ținând cont de materialul lentilelor și de tipul ramelor alese de clienți. De asemenea, clienții beneficiază de service gratuit pentru ochelarii achiziționați de la Avantaj Optik.

Avantaj Optik le oferă clienților o gamă variată de rame și lentile de ochelari, iar specialiștii vă vor ajuta să luați deciziile optime. Lentilele din centrul Avantaj Optik îndeplinesc cele mai înalte standarde europene de calitate.
Clienții au la dispoziție cele mai recente inovații în ceea ce privește tipul lentilelor: Monofocale, Progresive, Bifocale. Partenerii Avantaj sunt: Zeiss, Essilor, Hoya, Rodenstock, Rhein Vision, Varilux, Transitions, Crizal sau Optifog.


14 septembrie 2019

08:37:09