Alpha Films și 10 motive pentru care să alegi o colaborare cu ei

5 martie 2020

10:00:04

Videografia este un serviciu din ce în ce mai folosit în zilele noastre. De aceea, o colaborare cu Alpha Films, poate fi ingredientul de care ai nevoie.

Fie că vorbim despre un eveniment important din viața ta sau un proiect de business, Alpha Films are servicii care cu siguranță se pot preta pe necesitatea ta.
În portofoliul lor de servicii se află următoarele: videografie nuntă, videografie corporate, reclame publicitare, interviuri și chiar și videoclipuri muzicale. De ce să colaborezi însă, cu Alpha Films? Ai mai jos o listă de motive pentru care o colaborare cu ei ar trebui să se întâmple.

10 motive pentru care ar trebui să alegi o colaborare cu Alpha Films:

 

1. Echipa este formată din videografi cu peste 10 ani de experiență în domeniul audio-video.

Cu toții știm cât de importantă este experiența în domeniu. Asta este ceea ce diferențiază un amator de un profesionist. Experiența de 10 ani a echipei îți garantează că de la ei vei primi doar calitate.

2. 87% din marketing online folosește conținut video.

Dacă ai o afacere și vrei să îți promovezi produsul prin campanii de marketing online, atunci cu siguranță trebuie să alegi promovarea video. Este dovedit că 87% din profesioniștii din domeniu folosesc acest mod pentru a face produsul cunoscut.
De ce? Pentru că oamenii sunt mult mai receptivi și dispuși să cumpere un produs după ce au văzut prezentare video.
De ce? Pentru că aceasta le arată „pe viu” cum poate fi folosit produsul.

3. 79% din totalul traficului pe Internet în 2019 a fost reprezentat de conținutul video. 

Din nou ne întoarcem la conținutul video. Acesta este tipul de conținut cu care internauții interacționează cel mai bine. Așa că dacă vrei ca și utilizatorii tăi să interacționeze cu tine, ca business, oferă-le conținut video.

4. Experiența pozitivă a unui utilizator cu un anunț video crește probabilitatea lor de cumpărare cu 97%.

Am spus asta deja mai sus. Pentru că o prezentare video poate arăta ce face un produs mai exact și ce valoare aduce el cumpărătorului. Deci, prin urmare, probabilitatea de cumpărare a produsului crește cu 97%. Asigură-te că și produsul tău va fi cumpărat! Fă-i o prezentare video!

5. Utilizatorii petrec 88% mai mult timp pe un site care conține materiale video. 

O cifră care nu este deloc de ignorat. În lumea vitezei, nimeni nu mai are timp de pierdut cu cititul sau descifratul mesajului unei poze. Ușurința cu care se percepe o informație într-un format video, face din acesta modul preferat de către utilizatori.

6. Videoclipurile generează 1200% mai multe interacțiuni decât imagini sau text.

Dată fiind cifra de mai devreme, nu este de mirare că în comparație cu imaginile sau textul, conțintul video generează mai multe interacțiuni. Așa că dacă vrei să urmezi rețeta succesului, știi ce trebuie să faci!

7. Oferă servicii de consultanță gratuit în vederea alegerii serviciilor.

Nu știi exact ce serviciu video se potrivește ideii tale? Nicio problema. Echipa Alpha Films te va îndruma spre alegerea celei mai bune decizii.

8. Pachete personalizate în funcție de atingerea obiectivului.

De ce să plătești un pachet standard, dar care să nu se plieze pe obiectivul business-ului sau ideii tale? De aceea, cei de la Alpha Films au venit cu soluția: pachete personalizate în funcție de ce obiectiv ți-ai setat.

9. Peste 100 de clienți mulțumiți de munca Alpha Films.

Nume cunoscute din piața clujeană precum Downtown Beauty, Avantaj Optik, Medlife, Erika Low Beauty Centers, Concepto sau Silma Optic se află în portofoliul echipei.

10. Cele mai accesibile prețuri de pe piața locală.

Ți-e teamă de prețurile mari din piață? Nicio problemă! Echipa Alpha Films te așteaptă cu prețuri accesibile, pentru ca și afacerea ta sau evenimentul tău să aibă parte de succes prin servicii videografice profi!

 


5 martie 2020

10:00:04