Al Jamil Dental SPA – secretele implantologiei

15 ianuarie 2019

09:49:49

Atunci când auzim de serviciile pe care le oferă o clinică stomatologică ne imaginăm tot de felul de imagini care ne trezesc frică și panică. În acest articol îți prezentăm un serviciu care este foarte evitat de noi, dar care ne ajută să obținem acel zâmbet mult dorit.

Ce se poate obține prin implant?

Se obține o nouă rădăcină pentru dintele pe care tu l-ai pierdut.

Al Jamil Dental SPA ne spune că implantele se recomandă pacienților care au pierdut unul sau mai mulți dinți, pacienților edentați total pentru a contribui la stabilizarea protezelor totale. Implantele sunt soluția ideală pentru pacienții care și-au pierdut dinții în mod accidental.

Tratamentul prin implant cuprinde 2 etape:

– cel chirurgical în care se insera implantul în locul dintelui lipsă;
– tratamentul de fixare a dintele nou.

Etapa chirurgicală constă în inserarea implantului în osul maxilar sau mandibular, sub anestezie locală, deci tu ești în siguranță. Apoi urmează

ulterior un tratament antiinflamator local și general. Implantul este de titan, dublu sterilizat, cu o suprafață special tratată pentru a favoriza o osteointegrare mai rapidă.

După această fază chirurgicală urmează perioada de vindecare care durează în medie 3-4 luni, urmând ca apoi să se treacă la următoarea etapă de lucru.

Etapa protetică se referă la restaurarea dintelui respectiv pe implant. În această etapă se fixează un pivot în implant, acesta fiind de titan, la fel ca și implantul, iar peste acesta se realizează coroana dintelui respectiv.

Acum după ce am aflat prin ce trecem pentru a ne recupera zâmbetul dorit parcă totul este mai clar și mai simplu. Mai ales când avem în spatele o echipă dedicată cum este Al Jamil Dental SPA.

P.S. Nu îți uita cardul BLITZ VIP acasă pentru că ai 10% discount la chirurgie.


15 ianuarie 2019

09:49:49