Adaugă un plus de stil și culoare împreună cu Diego!

13 ianuarie 2019

09:41:43

DIEGO are pentru tine o gamă de perdele și draperii gata confecționate care să îți ofere atât un plus de stil cât și utilitate.

În acest articol împreună cu DIEGO îți prezentăm perdelele și draperiile gata confecționate extrem de practice. Prin folosirea lor putem foarte ușor și rapid reîmprospăta căminul sau schimba atmosfera unei camere. Nu mai este nevoie de măsurătorile și cusutul obositor, acestea putând fi duse acasă și puse în geam imediat.

DIEGO îți prezintă trei modele:

Cele cu bretele – Perdelele și draperiile cu bretele se pot atârna foarte ușor cu ajutorul bretelelor (”urechilor”) cusute pe partea superioară a lor. De regulă, aceste bretele sunt cusute din materialul perdelei, dar există și modele la care acestea sunt de altă culoare sau chiar din alt tip de material, acestea conferind perdelei un caracter mai captivant.

Cele cu inele – Inelele de perdele sunt foarte la modă în prezent, ba chiar ele pot avea în plus și un rol decorativ fiind niște elemente vizibile deosebite când sunt trase pe barele galeriilor. Inelele de perdele oferă un caracter modern perdelelor și draperiilor gata confecționate, putând fi utilizate foarte ușor și simplu, ajungând să fie preferatele gospodinelor moderne.

Și cele spaghete – Perdelele spaghete sunt în continuare în mare vogă, acestea utilizându-se pe lângă modul lor clasic în geam și ca și despărțitoare de spații. În comerț se găsesc și modele de perdele spaghete ornate cu mărgele, care conferă căminului nostru o notă aparte de eleganță.

Acum ai trei modele de perdele și draperii prin care să adaugi pata de creativitate în casa ta. Diego te așteaptă cu alte zeci de modele.

Ești pregătit și pentru cireașa de pe tort?

Cu cardul Blitz VIP ai reducere de 10%. Așa că nu uită să îl folosești!


13 ianuarie 2019

09:41:43