Achiziția unei drone. Sfaturi pentru începători de la GNEX

1 mai 2019

09:49:19

Ești începător și îți dorești o dronă? La GNEX puteți găsi aparate de zbor la prețuri accesibile. Cu o dronă vei avea un selfie perfect din vacanță sau vei putea filma peisaje superbe.

Ca și începător, poți alege o dronă cu camera HD sau Full HD și vizualizare a imaginii direct pe telefon. Dar care este costul pentru o așa aparatură? Ei bine, prețul variază între 499 si 2700 lei.

Cum să alegi drona potrivită?

Drona trebuie aleasă în funcție de scopul pentru care îți dorești un astfel de produs. Dacă o vei folosi doar pentru recreere este import să alegi un aparat care filmează, face poze și este cât mai rezistent. GNEX recomandă să optezi pentru o dronă ceva mai performantă, cu stabilizator gimbal și distanța de operare de aproximativ 500m. În momentul când dorești să faci filmări pentru a obține venituri, va trebui să te îndrepți spre variante mai performante.

În momentul alegerii unei drone trebuie să ții cont de raza de acțiune, timpul de zbor, calitățile foto și video, rezistență la factori externi.

În ceea ce privește raza de acțiune, evoluția aparatelor de zbor a fost una extrem de rapidă. În prezent, acesta este situată între 300 și 8000 de metri.

Timpul de zbor este limitat de durata de viață a bateriei. Chiar și în cazul celor mai performante aparate de zbor, bateria nu permite un zbor mai mare de 25-30 de minute.

Rezoluția foto și rezoluția video reprezintă elemente de luat în calcul în special în cazul celor care doresc să folosească drona în mod profesionist.

Pentru a putea să te bucuri de dronă o perioadă de timp cât mai lungă, trebuie luată în considerare rezistența la factorii externi.

Specialiștii GNEX recomandă ca la momentul achiziției unei drone, aceasta nu trebuie să fie cea mai scumpă sau cea mai ieftină, ci doar să se muleze pe dorințele fiecăruia.


1 mai 2019

09:49:19