abonamente curățenie Dora Clean

Abonamentul de Curățenie – magia de la Dora Clean 

13 august 2021

12:01:43

Ce înseamnă pentru tine o curățenie generală? Înseamnă multă muncă și luptă cu murdăria şi petele încăpăţânate ca la final să pici frântă de oboseală, într-o casă primitoare și ceva mai curată, dar unde mai e bucuria de a avea o casă strălucitoare și plăcut mirositoare?

Știm, atunci când te întorci acasă, vrei să simți că te-ai întors în trecut în prima zi când te-ai mutat în casă ta nouă! Cea fără pete și urme de grăsime pe hotă și cuptor, când canapeaua ta era nou-nouță și perfectă, încă neîmbibată cu miros de pipi de cățel și pereți încă nemâzgăliți în atâtea culori!

Vrei să știi cum Dora Clean poate recrea această magie?

Cu Dora Clean ai servicii de curățenie profesionale la domiciliu – generală, de întreținere lunară sau zilnică, pe bază de abonament sau doar la cerere. Sau servicii de curățenie specială pentru covoare, mochete, pereți sau canapea.

Motivul pentru care cererile de abonamente la curățenie sunt din ce în ce mai atrăgătoare, este că firmele de curățenie au servicii diversificate și adaptate nevoilor clienților săi – de la curățenie rezidențială la curățenie specială (mochete, vitralii, geamuri, etc).

Pentru o curățenie săptămânală abonamentul lunar al Dora Clean este de 10 lei/ mp și aici include curățenia de întreține săptămânală. Pentru o curățenie generală care include spălat de geamuri pe interior și exterior, dar și curățatul de faianță sau abonamente cu o altă frecvență solicită o ofertă separată.

Dora Clean îți poate garanta pentru profesionalismul serviciilor – deoarece folosește echipamente de curățenie eficiente și solvenți speciali care fac curățenia eficientă și durabilă.

În plus, folosește produse de curățenie, degresanți, decapanți și dezinfectanți cu avize bio, ceea ce înseamnă că membrii familiei tale nu vor dezvolta alergii sau afecțiuni respiratorii de la produsele industriale de curățenie.

Beneficiul major este însă că poți încheia un contract de prestări servicii în care să stabilești toate detaliile importante, referitoare la ziua din săptămână, frecvență și sarcinile specifice de menținere a curățeniei.

Dar dacă ești posesor de card Blitz VIP, ai:

  • 10% discount la serviciile de curățenie profesionale, pentru suprafețe până în 500 mp.
  • 20% discount la serviciile de curățenie profesionale, pentru suprafețe mai mari de 500 mp.

13 august 2021

12:01:43