7 servicii într-un singur salon – Ego Studio

10 aprilie 2019

10:49:15

Știm cât este de greu să ne gestionăm timpul și prioritățile, așa că noi ne-am gândit să îți oferim o mână de ajutor.

În acest articol îți prezentăm cele 7 servicii pe care le ai pe toate la un loc.

Coafor

Îți dorești un balayage frumos, sau cel mai reușit ombre? Specialiștii Ego Studio sunt aici să îți îndeplinească dorința.

La ei hairstyle-ul, tunsul și vopsitul capătă o nouă dimensiune. Folosesc metode profesioniste pentru a ajuta fizionomia clientului și a corecta imperfecțiunile existente.

FRIZERIE/BARBER

Specialiștii Ego Studio sunt aici să îți ofere servicii de cea mai bună calitate. Știm cu toții că alegerea unei noi frizuri ne poate pune în dificultate de cele mai multe ori, tocmai de aceea te ajută să faci cea mai bună alegere în ceea ce privește schimbarea dorită.

Manichiură și Pedichiură

Unghiile sunt cartea noastră de vizită, ele fiind mereu la vedere și de aceea este indicat să le îngrijim cu mare atenție. O manichiură și pedichiura bine îngrijită nu va trece niciodată neobservată.

Unghii tehnice

Realizează servicii de aplicare a unghiilor tehnice într-o manieră apropiată de cea a unghiilor naturale. Indiferent că alegi gelul permanent sau oja semipermanentă, unghiile tale vor fi executate de profesioniști și îți vei simți unghiile naturale, subțiri și mai ales cochete.

Machiaj Profesional

Hai la EgoStudio Cluj-Napoca să beneficiezi de un machiaj profesional, care îți va pune în evidență trăsăturile frumoase. Un make-up corect realizat șterge de pe chipul tău orice imperfecțiune, urmă de stres sau oboseală.

OPI Spa Pedicure

Cele mai greu încercate părți ale corpului sunt fără dubiu, picioarele tale. Opi Spa Pedicure reprezintă o metodă excelentă de relaxare și îngrijire a picioarelor, asupra cărora mersul pe jos și încălțămintea își lăsă amprenta.

Cosmetică

Te vei bucura de rezultate excelente cu un tratament cosmetic personalizat.

Personalul Ego Studio bine instruit te va consilia adecvat și te va pune la curent cu ultimele noutăți în domeniul cosmetic.

Nu te neglija. La Ego Studio te vei simți pe deplin răsfățată.


10 aprilie 2019

10:49:15