adena design solutions

5 Idei creative de amenajări recomandate de stiliștii de la Adena Design Solutions

9 august 2022

09:33:56

Cauți un studio de design de interioare care să te ajute să-ți decorezi casa ca în reviste glossy, unde fiecare amenajare e ca o bijuterie pastelată, iar atenția la detalii și rafinamentul esteticii este la nivelul următor?

Te invităm să arunci un ochi la proiectele partenerilor noștri de la Adena Design Solutions care au multe idei de decor inspirate, pentru tine.

Profile și panouri decorative rezistente la apă

Să începem cu profilele și panourile decorative, realizate din diverse materiale ușoare, care au un rol estetic și aduc un plus de eleganță și un stil distinct unei amenajări. În plus, pot fi personalizate, astfel încât să se potrivească perfect casei tale pentru a separa spații cu funcționalități diferite sau pentru a distrage atenția de la niște pereți de un alb insipid.

Decoratorii de la Adena Design Solution lucrează cu profile și panouri de la Orac Decor, din materiale ușoare – poliuretan reciclat 80%, cu proprietăți fonoabsorbante, rezistente la apă, ceea ce le face potrivite inclusiv pentru încăperi umede. Pot fi integrate cu ușurință într-un decor modern sau clasic, gen Ludovic XV, stilul victorian sau modele renascentiste italiene.

Tapetul cu print natural

Tot pentru pereți mai ai opțiunea de a-i înveseli cromatic cu un tapet cu print natural și delicat, tapetul fiind elementul de design care poate transforma complet un spațiu monoton într-un spațiu extravagant, elegant, chic sau pur și simplu deosebit și care dictează atmosfera încăperii mai mult decât o fac piesele de mobilier.

La Adena Design Solutions găsești de la tapet cu printuri naturale în diverse colecții la Fototapet de la Instabilelab, printat la comandă pe dimensiunile dorite.

Perdele șifonate care nu necesită călcare

După ce ai terminat cu pereții, să vorbim despre perdele. Fii de acord cu noi că acestea oferă atât intimitate, cât și protecție împotriva razelor solare, înfrumusețând în același timp orice amenajare.

Stiliștii de la Adena lucrează cu materiale de perdele 100% naturale, din țesături fine sau texturate la atingere, sau ușor șifonate (călcarea acestora nefiind recomandată!), exact acest aspect organic făcându-le speciale.

Sau dacă îți dorești nuanțe pastelate, nisipii, sau neutre care să-ți dea o stare de calm infinit, le găsești pe toate la Adena într-o paletă largă de perdele și draperii.

Jaluzele Venețiene

Dacă perdelele nu sunt pe gustul tău, ce zici de jaluzele?

Jaluzele venețiene sunt poate cel mai eficient sistem de umbrire care oferă un control perfect al luminii ce intră în interior, lamelele acestora pot fi gradate astfel încât să regleze eficient cantitatea de lumină.

La Adena, le poți realiza la comandă, după dimensiunile ferestrei sau ușii tale, într-o gamă variată de finisaje și texturi. Jaluzelele venețiene pot fi montate cu ușurință atât pe tavan, cât și pe perete, sau chiar pe rama geamului. Iar acționarea sistemului poate fi manuală sau electrică, integrată într-un sistem Smart Home.

Covorul VAPE 100% ecologic

Dacă îți dorești un covor cât mai sigur pentru copii și cauți un covor din țesături organice, să știi că pe piață există covoare certificate cu Standard 100 Oeko-Tex – cea mai renumită etichetă ecologică ce atestă produsele textile care nu dăunează sănătății umane. La Adena Design Solutions găsești o varietate largă de covoare ecologice, printre care și covorul VAPE 100% ecologic, în culori gri, roz și alb.

Adena Design Solutions este un studio de design specializat în produse profesionale de amenajare a ferestrelor și în soluții de umbrire și nu numai. În magazinul Adena de pe strada Paris nr. 31-35 din mun. Cluj găsești o paletă largă de jaluzele, perdele, tapet și fototapet, covoare și profile decorative.

La achiziția oricărui produs de la Adena, ai consultanță gratuită, precum și un montaj impecabil și profesionist al tuturor decorațiunilor alese din magazin.

Un card Blitz VIP te poate ajuta să beneficiezi și de discountul de 5% la toate serviciile și produsele partenerului nostru Adena.

 


9 august 2022

09:33:56