Numai Uși te ajută să alegi ușile potrivite pentru casa ta!

3 august 2020

11:55:15

Numai Uși te ajută să alegi ușile potrivite pentru casa ta!

Ușile de interior îndeplinesc o funcție estetică importantă pentru o încăpere, aceea de a demarca spațiul respectiv, de a filtra lumina și de a da o notă de intimitate. Pentru alegerea ușilor de interior trebuie ținut cont, de asemenea, de factorul de siguranță și de rezistență, de destinația încăperii, prezența copiilor, a persoanelor cu nevoi speciale ori a animalelor de companie, etc.

În general, ușile de interior trebuie alese înainte sau odată cu cea a pardoselilor pentru a se armoniza și mai ales, deoarece îmbinarea a două tipuri de pardoseli diferite trebuie să se afle sub foaia de ușă.

De aceea, este foarte important ca ușile de interior să se integreze în mod armonios cu stilul amenajării interioare și cu restul mobilierului, atât în ceea ce privește materialele folosite, culorile, modelul, cât și accesoriile. 

Partenerii noștri de la Numai Uși oferă servicii complete în ceea ce privește alegerea și punerea în operă a ușilor. La ei vei găsi și o gamă impresionantă de modele pentru o selecție cât mai personalizată și adaptată nevoilor specifice fiecărui individ: uși laminate, uși metalice, uși furniruite, uși din lemn masiv, uși tehnice, uși de sticlă, etc.

Dintre acestea, ușile din lemn masiv sunt o alegere ce îmbină eleganța, stilul și creează acea atmosferă care nu depinde de modă și tendințe. Acestea sunt foi de ușă pe structură masivă, cu structură perimetrală de lemn, cu panouri din lemn de stejar sau nuc, băițuite sau vopsite. Alegerea unei uși din lemn masiv oferă o senzație de naturalețe, siguranță și familiaritate. Sunt potrivite în general pentru interioare mari, generoase sau pentru spații de intrare. 

O viziune mai modernă e oferită de alegerea unor uși laminate, mult mai ușoare și mai diverse decât cele din lemn masiv. Acestea au o structură celulară pe o ramă de lemn, cu panouri laminate disponibile într-o diversitate de finisaje. Ușile laminate sunt elegante, oferă un aer nou, simplu și cald locuinței. Cel mai adesea sunt folosite pentru încăperi intime ori pentru dependințe.

Pentru siguranța casei și familiei, cele mai potrivite sunt ușile metalice. Acestea oferă o bună izolație fonică și termică, dar mai ales rezistență, atât la impact, cât și la schimbările de temperatură. În plus, nu trebuie neglijat aspectul estetic, pentru că ușa de intrare face parte din prima impresie a casei.

Pentru a nu da greș în alegerea ușilor pentru casa ta, fă-le o vizită celor de la Numai Uși, iar consultanții lor te vor ajuta să iei decizia potrivită pentru locuința ta!

Showroom: Cluj Napoca, str. Câmpul Pâinii, nr. 15.

 

Prin intermediul cardului Blitz VIP, beneficiezi de o reducere de până la 10%: 

– 5% discount la toata gama de uși (exclus gama Reverse)

– 10% discount la achiziționarea de peste 10 buc. (exclus gama Reverse)


3 august 2020

11:55:15