Un produs decorativ ecologic de la Nige Impex

2 ianuarie 2019

09:10:47

Compania Nige Impex este construită dintr-o echipă de oameni dedicați care sunt focusați pe a oferi clienților, firmelor de construcții, designerilor și arhitecților din România posibilitatea achiziționării de produse pentru finisări interioare și exterioare de cel mai înalt nivel, cât și produse care să fie foarte ușor de aplicat având în același timp o rezistență îndelungată în timp.

În acest articol vă prezentăm un produs pe care l-am descoperit recent de la Nige Impex.

Cemento Materico by OIKOS este un produs decorativ ecologic fără formaldehide, care face posibilă obţinerea unor suprafeţe continue cu un aspect contemporan, metropolitan de beton aparent.

Formula sa inovatoare, bazată pe pulberi de var și piatră, conferă acestei finisări decorative CEA MAI MARE REZISTENȚĂ la impact și abraziune.

Este un produs versatil și eclectic, potrivit pentru zonele rezidențiale și comerciale, de exemplu magazinele și hotelurile, care sunt zone cu trafic intens supuse uzurii, asigurând o durată de viață îndelungată pereţilor şi reducând substanţial numărul lucrărilor de întreţinere.

Un produs decorativ cu un IMPACT ESTETIC RIDICAT, care oferă suprafețelor UN ASPECT TRIDIMENSIONAL, obținut datorită utilizării diferitelor tehnici artizanale de decorare și aplicare.

Cemento Materico redefinește și reînnoiește designul spaţiilor în care este aplicat fiind un produs ecologic, care nu se zgârie şi care are o rezistenţă ridicată în timp.

În plus cu cardul Blitz Vip ai reducere de 7%!

Spor la decorare!


2 ianuarie 2019

09:10:47