laurus medical

Un Chip mai Tânăr și mai Radiant cu Procedurile de Întinerire de la Laurus Medical

25 iunie 2021

06:16:06

Se poate să văzut și tu femei puternice și frumoase trecute bine de 40, care par să sfideze timpul, refuzând parcă cu încăpățânare să îmbătrânească. Doar pentru ele, nu și pentru restul lumii, timpul pare să fi rămas în loc – și te întrebi, o fi câștigat la loteria genelor, au vreun ritual secret de întreținere sau fac în fiecare zi yoga, mănâncă sănătos și nu uită să bea apă? Care este secretul aspectului lor impecabil?

Se prea poate ca unele femei să fi câștigat, într-adevăr, la loteria genelor. Noi, restul muritoarelor de rând, însă putem apela cu încredere la dermato-cosmetica modernă, care deține deja de câteva decenii ”secrete” cu rezultate tot mai spectaculoase, și soluții tot mai sigure la trecerea implacabilă a timpului.

Meriți să te bucuri din plin de realizările tale de până acum și de toate atuurile vârstei tale, fără ca timpul să-ți umbrească strălucirea de pe chip.

Rețeaua de clinici Laurus Medical, cu o echipă specializată în proceduri dermato-cosmetice neinvazive de întinerire a dermului, te poate ajuta în acest demers. Pentru o piele mai tânără optează pentru proceduri de rejuvenare sigure, noninvazive și necostisitoare, realizate de medici specialiști în dermatologie!

Îți vom explica mai jos în ce constau aceste proceduri de rejuvenare – cât durează, cât de sigură este, ce rezultate poți obține.

Peeling chimic

Peelingul chimic constă într-o exfoliere profundă a epidermei cu ajutorul unui agent chimic enzimatic, care practic „dizolvă” controlat straturile de celule moarte de la suprafața pielii, expunând astfel straturile mai profunde, cu aspect uniform și tânăr. Tenul curățat în profunzime își recapătă elasticitatea, tonusul, și aspectul catifelat și strălucitor. Nu necesită recuperare, dar pentru rezultate mai bune sunt necesare mai multe sesiuni la intervale de 2-3 săptămâni.

Un peeling poate fi superficial recomandat persoanelor mai tinere de 25-30 de ani cu pete pigmentare pe față, urme de acnee, sau care au o piele îmbătrânită prematur din cauza fumatului. Și peelingul mai poate fi mediu și profund, acestea necesitând supraveghere medicală post-procedură și un timp de recuperare mai lung. Peelingul poate fi realizat pe față, gât, decolteu și dosul palmelor.

Mezoterapia

Mezoterapia facială este un procedeu minim invaziv de rejuvenare ce constă în injectarea în derm  – stratul mijlociu al pielii –  a unor substanțe active, precum acid hialuronic, aminoacizi, vitamine sau antioxidanți – care produc o hidratare imediată, profundă și de durată, de reîntinerire a pielii. Se poate efectua la nivelul feței, pielii, decolteului, în dosul mâinii, scalp și coapse.

Terapia Vampir

„Terapia Vampir” este un tratament revoluționar, foarte eficient și sigur, deoarece se folosește de mecanismele proprii de regenerare ale organismului. Scopul acestei terapii este de a încetini procesul de imbatranire, fiind totodată considerată cea mai modernă soluție non-invaziva. Este o metoda cu efecte spectaculoase pentru diminuarea ridurilor din jurul ochilor și a celor din jurul gurii.

Dermapen 

Dermapen – Tratament Avansat cu Microace Vertical Oscilante – este un dispozitiv de ultima generatie, sub forma de stilou, ce utilizează microace detasabile de unică folosință, cu scopul de a reda pielii un aspect sănătos și frumos. Rezultatul acestei proceduri este o producție de colagen mărită fără intervenție chirurgicală sau substanțe chimice.  Este ideal pentru reducerea liniilor fine, a ridurilor și vergeturilor, iar rezultatele sunt vizibile încă de la primele ședințe.

Apelează cu încredere la specialiștii clinicii pentru a încerca aceste metode revoluționare de reîntinerire facială. Este recomandat ca înainte de procedură sa discuți cu medicul despre procedură, pregătiri și precauții. Trebuie specificate tratamentele și medicamentele anterioare, pentru ca tratamentul sa se desfășoare în condiții optime.

Cu cardul Blitz VIP ai o reducere de 10% la toate procedurile clinicii Laurus Medical.


25 iunie 2021

06:16:06