Top 5 servicii de la DIEGO!

1 ianuarie 2019

09:49:04

La DIEGO totul începe cu o cafea,  multe zâmbete și câteva ore de consultanță prin care tu să alegi produsul potrivit pentru tine.

Consilierea profesională este un serviciu pe care puteți să îl cereți cu încredere consilierilor de vânzări! La DIEGO se pune accent pe pregătirea şi formarea profesională continuă, pentru a vă recomanda întotdeauna cele mai bune soluţii pentru căminul perfect.

În cazul în care achiziţionați PVC, mochete şi traverse, produsele se taie gratuit la dimensiunile solicitate de tine şi executate de către Echipa DIEGO.

Dacă alegi perdele şi draperii, DIEGO îți oferă tivire gratuită pentru oricare dintre cele 300 de modele din gama de perdele şi draperii! Oferta se referă la tivirea simplă, în linie dreaptă, şi este valabilă numai pentru produsele achiziţionate de la ei . Nu mai trebuie să vă faceţi griji cu confecţionarea perdelei sau căutarea unei croitorese.

Și să nu uităm și de surfilare. Mochetele şi traversele achiziţionate din magazin se surfilează la preţul de 6,99 lei/ml, iar tariful promoţional pentru surfilarea produselor achiziţionate din alte magazine este de 13,99 lei/ml. Velour: 7,99 Lei/ml, Quickstep: 9,99 lei/ml.

Și ultimul serviciu de top este transport la domiciliu la preţ avantajos, o să primești informaţii exacte cu privire la tarifele de transport la domiciliu, respectiv referitor la perioada livrării (înainte de masă sau după-amiază). Livrarea se efectuează până la poarta adresei indicate, transportatorul nefiind obligat să manipuleze marfa după acest punct.

Acum poți să îți iei mintea de la cele 5 servicii pentru că se ocupă echipa DIEGO de ele, tu doar trebuie să te bucuri de amenajarea sau reamenajarea căsuței tale, să fie așa cum tu îți dorești, așa cum ai visat să fie locul pe care îl numești acasă.

Pe lângă aceste servicii mai avem o veste de top pentru tine, cu cardul Blitz VIP ai reducere de 10% la toate produsele (excepție parchetul).

Spor la construirea visului tău!


1 ianuarie 2019

09:49:04