The Healthy Cake – secretul dulcelui sănătos

8 septembrie 2018

14:10:03

Fiecare dintre noi ne dorim să ne păstrăm sănătatea și frumusețea fără să fie necesar să renunțăm la micile plăceri.

Un exemplu sunt dulciurile. Cum putem să nu renunțăm la aceste bunătăți? Avem noi secretul sau mai bine zis îți prezentăm pe cineva care creează acest secret.

The Healthy Cake – înseamnă torturi raw vegan. Dulciuri sănătoase, dintre cele pe care le savurezi fără absolut niciun sentiment de vinovăție, având certitudinea că îi oferi corpului tău un răsfăț sănătos. Fiecare linguriță din produsele The Healthy Cake aduce organismului tău un aport de nutrienți esențiali care susțin o sănătate optimă. Iar sănătatea înseamnă frumusețe, fericire, energie și poftă de viață!

Cu The Healthy Cake, nu e vorba de a fi vegan, fructarian sau mâncător convins de carne. Deserturile sănătoase sunt la un pas în plus în a fi prietenoși cu corpul nostru, care nu mai suportă efectele grăsimilor sau ale zahărului asupra organismului.

La The Healthy Cake putem să descoperim mini torturi, torturi, brioșe, tarte, prăjituri, bomboane, trufe și mini trufe și ciocolată neagră.

E uimitor cum atâta diversitate se poate concentra în mici delicii. The Healthy Cake a concentrat esențele raw ale naturii în dulciuri gustoase, pe care să le descoperi în cantități ideale. Diversitatea alegerilor îți permite să explorezi combinaţii noi, fiecare însoţitã de o descoperire încântãtoare.

Acum poţi să te bucuri de micile plăceri dulci fără să îţi afectezi frumuseţea şi stilul de viaţă!

Și pentru că vrem să îți facem ziua şi mai dulce te anunțăm că dacă ești deținător al cardului BLITZ VIP ai până la 20% reducere!


8 septembrie 2018

14:10:03