”Tabloul pe lemn” – un cadou original și iubit de toată lumea

4 martie 2021

19:14:22

Ești în căutarea unei idei originale de cadou la care sărbătoritul să exclame: ”genial”, ”superb”, ”foarte original”, ”o surpriză foarte plăcută”?

Ei, bine, ne grăbim să-ți pasăm ideea. Nu te vom fierbe mult. Apelativele ”genial”, ”superb” și ”o surpriză foarte plăcută” sunt reale și sunt ale unor clienți mulțumiți de cadoul surpriză și anume – tabloul pe lemn de la Kodru.

Nu ai auzit încă de ei?

O să-ți spunem atunci câteva lucruri despre aceste tablouri. Pe lângă faptul că pot fi integrate la marele fix într-un decor rustic sau scandinav sau unul eclectic, sunt perfecte pentru o aniversare mai specială.

 

 

Ca să intrăm puțin și în bucătăria manufacturării acestor tablouri … sunt imagini, poze sau selfie-uri imprimate cu raze UV pe o placă de lemn natural arsă, șlefuită și tratată cu o soluție anticarii. Placa de lemn este una texturată și se pot vedea cu ochiul liber fibrele lemnului. Suprafața, însă, este șlefuită ca să scoată în evidență exact nervurile lemnului natural. Apoi după imprimare, tabloul este acoperit cu un strat de lac care îl face rezistent la raze UV și umezeală un timp îndelungat. Sunt ambalate cu grijă și expediate apoi în toată țara!

Tabloul poate fi imprimat pe plăci de diferite dimensiuni și ai posibilitatea să alegi o poză din galeria de imagini Kodru sau să încarci o poză personală pe care o vrei imprimată pe lemn cu un text de mulțumire sau felicitare, opțional. Un fel de story de Facebook sau Instagram, dar care durează ani!

Noi, BLITZ, de exemplu, am ales Kodru ca partener pentru a ne aniversa colaboratorii noștri ajunși la frumoasele vârste de 3 sau 5 ani de colaborare BLITZ. Tablourile sunt agățate cu mândrie de către titulari în birourile lor sau acasă. Este un mod foarte plăcut pentru noi de a ne arăta recunoștința și prețuirea.

În plus, nu uita, cu cardul Blitz VIP ai și un discount de 15% la orice produs comandat de la Kodru!

 


4 martie 2021

19:14:22