Sănătatea ta este pe primul loc la clinicile medicale din BLITZ VIP

18 ianuarie 2019

09:52:19

Atunci când vine vorba de sănătatea noastră ne dorim servicii de înaltă calitate și persoane specializate care să ne ofere siguranță și satisfacție. Aşa cum afirmăm mereu, sănătatea este pe primul loc.

Când apelăm la servicii medicale ne dorim ca fiecare aparat să fie de ultimă tehnologie și să găsim în ele soluția de care avem nevoie.

În acest articol îți prezentăm clinicile medicale care fac parte din comunitatea BLITZ VIP și care pot să îți ofere standarde de calitate.

ATLETIC MED – dorește să aducă servicii de recuperare medicală de înaltă calitate, cu ajutorul cărora pacienții să își recapete încrederea în propriile forțe. Programele de reabilitare medicală, întocmite în funcție de particularitățile patologiei, reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte ale acestui domeniu.

• 30% la toate serviciile

RAYMEDICA – este un cabinet medical privat, specializat în obstetrică și ginecologie, care oferă servicii medicale profesionale, asistate de o serie de doctori cu vastă pregătire în domeniu. Patru medici specialiști în obstetrică și ginecologie pun la dispoziția pacientelor o gamă completă de servicii.

• 30% discount pachet consult + ecografie

• ecografie de confirmare sarcină gratuit

CHIROMEDICA Health and Wellness Center – este formată dintr-o echipă tânără ce are ca obiectiv să facă viața mai frumoasă pentru cât mai mulți oameni. Clinica este situată într-o locație modernă cu ambianța plăcută și relaxantă, unde își desfășoară activitatea chiropractori autorizați.

• 10% discount pentru toate produsele cu excepția celor care nu sunt deja reduse

MEDEXPERT – Din respect pentru oameni și devotament pentru profesie, o echipă de specialiști a înființat CENTRUL MEDICAL MEDEXPERT în anul 2005 în Cluj-Napoca. Centrul medical a acumulat o vastă experiență în domeniul medical, propunându-și să vină în sprijinul tuturor pacienților asigurând o gamă largă de servicii medicale de înaltă calitate.

• 5% discount la toate consultațiile (obstetrică ginecologie, endocrinologie, medicină internă, medicina muncii, ORL, psihologie, ozonoterapie, mezoterapie, carboxiterapie, masaj, balneologie, nutriție, pediatrie, scanare electrosomatograf, PRP – plasmolifting, terapie Bowen, homeopatie, neurologie)

• 20% discount masaj de relaxare de 50 min sau 90 min (la abonamente)

• 20% discount pachet Consultație + Ecografie + Test Babes Papanicolau

• 20% discount pachet Medicină internă (Consultație + Ecografie + Electrocardiogramă)

• 20% discount pachet Endocrinologie (consultație + ecografie tiroidiană + plan tratament)

HcKinetic – este o clinică medicală, care oferă suport în prevenire și tratament, printr-o echipă de specialiști dedicați din domeniile: Osteopatie, Fiziokinetoterapie, Yumeiho, Reumatologie, Imagistică, Psihologie, Nutriție.

• 15% discount la toate serviciile

Laurus Medical – Cu o experiență de 10 ani, Laurus Medical Cluj-Napoca și-a câștigat titlul de lider în tratamentul fără operație al bolii hemoroidale și a altor afecțiuni anorectale. Peste 10.000 de pacienți au fost tratați cu succes de către echipa medicală ce are o vastă experiență și pregătire în marile clinici europene.

• 10% discount la toate serviciile oferite de clinică Laurus Medical Cluj, cu excepția celor aflate în promoție.

Medispa – și-a propus să ofere pacienților săi cele mai avansate soluții pentru probleme de dermatologie și chirurgie plastică, medicale sau estetice. Au peste 10 ani de experiență în domeniul utilizării laserelor medicale dermatologice, în tratarea problemelor pielii, atât medicale cât și a celor de natură estetică.

• 5% pentru toate serviciile.

DEA Clinic – este centrul medical nou în Cluj-Napoca, unde echipa de medici specialiști abordează cu dedicare și profesionalism domeniile dermato-esteticii, dermato-venerologiei, chirurgiei dermatologice, alergologiei, endocrinologiei și chirurgiei plastice.

• 20% la consultații de orice tip dermatologie, estetică, alergologie, endocrinologie, chirurgie plastică

Clinica Pro Vita – este un centru de servicii medicale complexe, la cele mai înalte standarde, unde pacienții sunt tratați cu empatie și respect. Puteți să beneficiați de o paletă variată de servicii medicale, într-un spațiu nou și primitor, dotat cu aparatura modernă.

• 10% discount la toate serviciile, cu excepția celor aflate în alte promoții.

Asteco – a fost fondat în 2010 pe un concept unic: consultul pacientului de către o echipă de specialiști care se reunesc și discută împreună cu pacientul problemele de sănătate, demersul cuprinzând și investigații de laborator și ecografie: consultul integrat Asteco. La 5 ani de la deschidere, clinica Asteco oferă diagnostic și tratament în 14 ramuri medicale într-o echipă de 35 de medici și specialiști, cu posibilitatea derulării în același loc și corelat a demersurilor medicale necesare.

• 60 RON discount la pachetul de masaj anticelulitic (12 ședințe masaj/45 de minute 420 lei în loc de 480 ron);

• 70 RON discount la pachetul de drenaj limfatic (14 ședințe/45 de minute 350 ron in loc de 420 ron);

• 40 RON discount la pachetul de electrostimulare (8 ședințe/30 de minute 200 ron in loc de 240 ron);

Promedis – vă oferă asistenţă medicală la cel mai înalt nivel într-un mediu cald și prietenos. Datorită conceptului de abordare în echipă a problemelor medicale, familia noastră de medici, asistente medicale și alți specialiști în sănătate lucrează împreună pentru a vă asigura că primiți cele mai bune și mai atente servicii de îngrijire a sănătății.

• 10% discount consultații de specialitate

• 10% discount ecografii

• 5% discount proceduri dermatocosmetice

Artis 3 – este la ora actuală una dintre cele mai moderne, elegante și bine echipate clinici private de chirurgie din țară. Specialiști din domeniul chirurgiei plastice și estetice, al ortopediei, chirurgiei infantile, chirurgiei generale, chirurgiei oncologice, neurochirurgiei, bolilor de nutriție și metabolism s-au reunit pentru a asigura cele mai moderne tratamente în domeniile lor, totul într-o atmosferă destinsă, caldă și calmă.

• 5% discount intervenții chirurgie estetică

CENTRUL MEDICAL TRANSILVANIA – oferă pacienților săi servicii de imagistică medicală de înaltă performanță, garantând investigații complexe și sigure, folosind aparatură medicală de ultimă generație, respectiv aparat RMN GE 360 Advance 1.5 T unic în România, fabricat în 2014 dotat cu cele mai performanțe softuri de postprocesare și antene de 16 canale, și CT GE OPTIMĂ 540 16 slice dotat cu sistem revoluționar (ASIR) care ajută clinicianul să obțină imagini de calitate pentru un diagnostic de încredere cu posibilitatea scăderii dozei de radiații cu până la 50%.

• 10-20 % reducere din prețul de listă la investigații CT,RMN din 15 ale fiecărei luni

Hiperdia – este cel mai mare furnizor de servicii de imagistică medicală de înaltă performanță din România, iar cele trei clinici din Cluj-Napoca sunt printre cele mai importante ale rețelei de 23 de centre din țară ale Hiperdia. Hiperdia Cluj-Napoca asigură servicii de imagistică medicală, analize de laborator și consultații de specialitate în Centrul de diagnostic imagistic și laborator.

• Discount 30% la pachete preventive analize laborator: PACHET PREVENȚIE ADULȚI:Hemoleucogramă, VSH, Glicemie, Uree, Creatinina, TGO, TGP, Colesterol, Trigliceride, Calciu seric total, Magneziu, Sideremie, Acid uric seric, TSH-hormonul hipofizar tireostimulator bazal, FT4-Tiroxina serica liberă, Fibrinogen, Proteina C Reactivă, Sodiu, Potasiu, Clor, Sumar de urină. Preț pachet cu discount: 186,9 lei. PACHET PREVENȚIE COPII: Hemoleucogramă, VSH, Glicemie, Uree, Creatinina, Calciu seric total, Magneziu, Sideremie, Trigliceride, Colesterol, Fibrinogen, Proteina C reactivă, Sumar de urină.

• Coproparazitologic. Preț pachet cu discount: 109,9 lei. Discount de 10% pentru: Serviciile de imagistică (Rezonanță Magnetică Nucleară, Computer Tomograf, Ecografii, Radiografii), Consultațiile de specialitate și alte analize de laborator aflate în portofoliul Hiperdia.

Medstar – este un centru multifuncțional care activează pe piața medicală clujeană de peste 15 ani oferind o gamă largă de servicii medicale de înaltă calitate în diverse specialități, atât în sistem privat prin contracte cu diferite instituții, firme private, societăți de asigurare, cât și gratuit, prin contract cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate, asigurând un act medical complet, profesionist și finalizat.

• 10% reducere la servicii asigurate în cadrul Medstar, cu excepția următoarelor: ecografie morfologică 3D, consiliere psihologică, pachetele de servicii definite la diferite specialități + pachetele de la bază de recuperare;

Centrul Medical Jamgossian – situat în Cluj Napoca, are o vechime de peste 15 ani în domeniul medical și un număr mediu de 8.000 pacienți / an. Experiența acumulată în toți acești ani de activitate le-a oferit șansa să evolueze și să se dezvolte atât din punct de vedere tehnologic cât și administrativ și să ofere la cel mai înalt nivel servicii medicale de stomatologie, dermato-estetică și medicină internă.

• 20% reducere la profilaxie și terapie

• 10% reducere la tratamentele dermato-cosmetice

• consultație gratuită (stomatologie)

Derma Elite and Laser Clinic – Misiunea lor este să îți ofere cele mai moderne, complexe și eficiente tratamente, cu o tehnologie dermatologică de ultimă generație, la cele mai înalte standarde.
Calitatea serviciilor oferite situează clinica Dermă Elite în categoria celor mai performante clinici de dermatologie din lume.

• 10% reducere la serviciile de remodelare și întreținere corporală și epilare definitivă cu laserul Alexandrite – Gentle Max Pro

Medsan – și-a câștigat un binemeritat renume în rândul centrelor medicale de prestigiu din Cluj- Napoca. Centrul oferă o gamă complexă de investigații, de la medicina muncii, analize de laborator, analize de obținere a permisului de conducere, permise port-armă, analize medicale pentru siguranța circulației, oftalmologie, neurologie, psihiatrie adulți și copii, endocrinologie, diabet și boli de nutriție, medicină internă, medicină naturistă, etc.

• 50% la următoarele analize de laborator: colesterol, trigliceride, TGO, TGP, fier, calciu, magneziu, glicemie, HDL, LDL, nr total leucocite, nr eritrocite, hemoglobina, hematocrit, VEM, HEM, CHEM, RDW, nr. trombocite, vol. med. trombocitar, neutrofile, limfocite, monocite, eozonofile, bazofile

• 10% la consultațiile pentru specialitățile medicale oferite de Centrul Medical Medsan

• 10% la alte analize de laborator aflate în portofoliul Centrului Medical Medsan

MedLife – se aliniază conceptului unic de servicii medicale integrate, cuprinzând toate specialitățile în același loc.

• 10% discount la consultații ambulator pe specialitățile: neurologie, dermatologie, ginecologie, urologie, chirurgie generală, chirurgie plastică.

Spitalul Humanitas  – este un proiect creat din dorința de a oferi o bună oportunitate tuturor pacienților care apreciază serviciile medicale de calitate, siguranța actului medical acordat de către medici cu experiență, într-un mediu confortabil, la tarife accesibile și permisive, aliniate la standardele existente în domeniu.

• 10% discount la consultații ambulator pe specialitățile: neurologie, dermatologie, ginecologie, urologie, chirurgie generală, chirurgie plastică.

Poți obține cardul Blitz VIP chiar aici.


18 ianuarie 2019

09:52:19