Rainbow Dent crează zâmbete frumoase

1 mai 2019

10:57:17

Aspectul este foarte important, iar un zâmbet frumos și sănătos reprezintă un atu în orice situație. Un zâmbet frumos conferă mai multă siguranță și încredere în forțele proprii.

Uneori, pentru a avea acel zâmbet este nevoie de un aparat dentar ce poate corecta mușcătura și masticația, oferind un plus de calitate vieții.

Aparatele dentare nu sunt destinate doar copiilor sau adolescenților, acesta este recomandat indiferent de vârstă.

Clinica Rainbow Dent a avut pacienți adulți care au optat pentru aparat dentar, acesta contribuind nu doar la îmbunătățirea01 esteticii dentare ci și la funcționarea optimă a organismului.

Purtarea unui aparat dentar nu este dureroasă, iar beneficiile sunt foarte mari deoarece dinții strâmbi determină apariția tartrului și a cariilor. De asemenea, timpul necesar purtării aparatului este de aproximativ 16 luni. Noile tehnologii și inovații au redus timpul necesar purtării unui aparat dentar, iar zâmbetul frumos este permanent.

Aparatele dentare noi nu mai reprezintă un motiv de îngrijorare privind estetica, deoarece acum multe aparate dentare sunt confecționate din materiale transparente. Clinica Rainbow Dent vă pune la dispoziție aparatul dentar din Safir, acesta transparent, astfel că nu va ieși deloc în evidență atunci când zâmbiți.

Clinica Rainbow Dent oferă posesorilor cardului Blitz 10% discount la aparatele dentare estetice Invisalign și 20% discount la aparatele dentare fixe.


1 mai 2019

10:57:17