Greșeala făcută de majoritatea celor care își cumpără mașină nouă

23 octombrie 2020

07:25:21

Mașină nouă? Află ce ai de făcut pentru a o proteja!

Înainte de toate, hai să începem cu un mic exercițiu de imaginație. Gândește-te că ești desculț și trebuie să mergi pe o alee plină de cioburi. Nu ai altă opțiune. Oriunde mergi e plin de cioburi. Așa-i că doare? Sau înșfaci cu toată palma mânerul unui ibric încins, uitat pe foc până s-a evaporat apa din el, fără mănușă. Așa-i că frige?

Acum probabil te întrebi. Care e legatura dintre mașini și toate aceste dureri imaginare? Ei bine, tocmai asta!

Exact așa este mașina ta acum, proaspăt scoasă din reprezentanță, nou-nouță, ca mâna ta fără mănușă sau piciorul tău desculț, călcând pe cioburi. Pe oriunde ai merge cu ea, se tot zgârie și îi lovești caroseria încontinuu, iar tu treci prin toate stările de nervozitate și frustrare.

Te simți vulnerabil și la fel îți simți mașina, care se tot ”rănește” încontinuu. Acum probabil realizezi cât de dureros este pentru tine să auzi cum caroseria mașinii e lovită de pietre zilnic și să vezi cum zgârieturile apar cu duiumul. 

Să nu mai zicem nimic (de rău) de cel care a parcat lângă tine și a trântit ușa în laterala ta sau cel care ți-a atins bara cu căruciorul de cumpărături. Dar chiar și tu ai mai tras din greșeală câte o dungă în interiorul mânerului de la ușa șoferului. Și exemplele pot continua.

Acum imaginează-ți varianta perfectă, cea la care visezi mereu și care te binedispune instant.

Ești pe aceeași alee plină cu cioburi, dar acum ai încălțări cu talpă groasă și inserție de metal. Calci pe unde vrei, nu simți nicio durere și ai pe față zâmbetul învingătorului. În cazul ibricului încins, ai învățat din greșeli, iar acum ai pe mână o mănușă groasă de bucătărie așa că atingi mânerul încins și fugi cu ibricul la chiuvetă în timp ce fluieri amuzat.

La fel și mașina ta. Sar zece pietre de la roata mașinii din față, direct în vopseaua mașinii, dar nu rămâne nicio urma. Vine cel cu căruciorul de cumparături și atinge bara, din nou, fără semne vizibile. 

Cel de lângă tine își trântește ușa mașinii lui în aripa mașinii tale, dar nu lasă nici o pată. Te uiți mirat, nu-ți vine să crezi ochilor! Nici o urmă pe mașină, chiar dacă a fost expusă la lovituri și zgârieturi.

După câțiva ani, observi că mașina ta e tot ca nouă, în stare perfectă. La un moment dat te gândești să o vinzi și primești pe ea mult mai mult decat te-ai fi așteptat, tocmai pentru că e în stare impecabilă. 

Stai să te gândești, cum e posibil așa ceva? Sau e doar un vis frumos?

Acum să revenim puțin la zilele noastre, iar ca sa fie mai clară imaginea de ansamblu, hai să facem conexiunile dintre cele citite până acum.

Poate ai remarcat deja că orice am face în viață, mereu avem ceva de protejat. Nu ieșim afară fără încălțăminte sau fără haine și nu prindem obiecte încinse fără mănuși, iar iarna ne punem și căciula groasă, ca să ne protejăm de frig.

Mașina ta în momentul de față nu are nici încălțări și nici mănuși, dar te plimbi cu ea pe alei pline de cioburi, iar pe capotă are o oală încinsă. Cam așa s-ar putea descrie situația în care te afli acum.

Acum e momentul să faci ceva, să îți îmbraci mașina cu folii de protectie care să țină loc de haină. Aceste folii sunt Paint Protection Film, pentru că fix asta fac – protejează vopseaua originală a mașinii.

Foliile de protecție LLumar sunt total transparente și nici nu se observă pe mașină, însă protecția pe care o oferă caroseriei este foarte vizibilă, încă din ziua aplicării. Starea vopselei rămâne aceeași ca în prima zi. Îți dai seama cum se vinde o mașină veche de câțiva ani, dar cu vopseaua intactă și lucioasă ca din fabrică? Ca pâinea caldă!

Plus că, în tot acest timp, te-ai bucurat de condus o mașină cu luciul perfect și nu a trebuit să mergi cu mașina la revopsit cu vopsea care oricum nu rezistă ca cea din fabrică.

Protejează-ți mașina de loviturile zilnice și bucură-te de starea ei impecabilă din prima, până-n ultima zi în care o deții.

Mergi să discuți cu partenerii noștri de la Masterfol Cluj mai pe larg despre foliile Paint Protection de la LLumar, să vezi cum arată foliile, să le testezi și să te convingi singur cât de mult protejează. Poți vedea modele de mașini înfoliate la sediul Masterfol Cluj din Cluj-Napoca, de pe str. Plevnei nr 42. 

Pentru mai multe detalii aruncă o privire pe site-ul www.masterfol.ro/folii-protectie sau pe pagina de Facebook Masterfol Cluj.

La Masterfol, prin intermediul cardului Blitz VIP poți beneficia de o reducere de până la 10%:

10% discount pentru aplicare folii geamuri auto LLumar

– 10% discount pentru aplicare folii clădiri LLumar

– 5% discount wrapping – colantare auto profesională

– 5% discount pentru folii protecție Paint Protection Film LLumar

– 10% discount pentru reparații parbrize

– 10% discount pentru recondiționare faruri


23 octombrie 2020

07:25:21