mobilier la comandă Hed Art

Proiectează-ți mobilierul din întreaga casă cu designerii de la Hed’Art Concept

6 decembrie 2021

12:59:16

Ești o persoană mai pretențioasă și nu găsești mobilierul pe care ți-l dorești în magazine, sau îți dorești piese unicat pe care să nu le aibă toți clienții Ikea?

Sau dimpotrivă din motive pragmatice în spațiul de care dispui cu coturi, plafoane mai joase, spații mai înguste – nu încape mai nimic?

Pentru toate aceste probleme mobilierul executat la comandă poate fi soluția!

Amenajarea casei poate un proiect dificil atunci când nu ai experiență sau inspirație. O soluție buna este să alegi mobila proiectată și executată la comandă, astfel incat totul sa fie personalizat după preferințele și nevoile tale și ale familiei tale.

Mobila la comanda îți oferă posibilitatea de a-ti personaliza întreaga casa și îți permite să te incadrezi perfect în spațiul de care dispui.

De preferat este sa alegi un proiectant de mobilă care să-ți ofere o varietate largă de opțiuni de design, și care să lucreze cu materiale bune și de calitate. Recomandarea mea in acest caz este Hed Art Concept. Aici gasesti designeri cu un portofoliu care să satisfacă diverse gusturi și exigențe.

Printre principalele beneficii ale mobilierul executat la comandă se pot număra:

Prețul mai mic

În funcție de bugetul de care dispui designerul îți poate propune anumite materiale și accesorii prietenoase cu bugetul tău. Îți permiți să faci exact combinațiile care se încadrează în bugetul tău. În plus, poți obține discounturi la achiziționarea mobilierului pentru toată casa.

Economie de timp

Nu pierzi timp plimbându-te pe la diverse magazine în căutarea mobilierului care să se potrivească spațiului tău, mobilierul îți este livrat totul odată și amenajarea casei se întâmplă într-o singură zi.

Mobilier adaptat spațiului tău

Mobilierul la comandă este ideal pentru spațiile mici – poți lua în considerarea un mobilier multifuncțional care să-ți permită să optimizezi la maximum locurile de depozitare.

Design personalizat, original, unic

Atunci când realizezi mobilierul la comandă după schițe proprii sau inspirat din diverse reviste de design de interioare, poți fi sigur că nu vei mai găsi un mobilier similar la altcineva, astfel încât te vei bucura de o mobilă unicat, care să te reprezinte în totalitate.

Materiale de calitate

Îți poți personaliza mobila de bucătărie, living, dormitor, și din hol așa cum dorești. Tu decizi calitatea materialelor. Din ce să fie – PAL, MDF, sticlă sau lemn masiv? Ai o varietate largă din care să alegi – de la tipul de placaj, culori, materiale, finisaje de interior, la accesorii – feronerie, piciorușe, mânere și mecanisme de închidere.

Proiectarea de Mobilier

După ce trimiți releveul casei, vei fi programat pentru o discuție telefonică sau întâlnire față în față cu un proiectat de mobilă în care stabiliți ce-ti doresti. După întâlnire ți se prezintă un plan de mobilare, imagini fotorealiste cu mobilierul dorit, schitate cotate și alte detalii dacă este cazul

Pachetele de proiectare mobilier la comandă includ planuri tehnice 2D cu cotații ale mobilierului și randări.

Pentru a te convinge dacă viziunea designerilor de la Hed’Art Concept se potrivește cu a ta – vezi portofoliul de lucrări și lista de prețuri. Îți recomandăm serviciile de design Interior și peisagistică de la Heder Art Concept, deoarece aici ai servicii de:

Design Interior
Servicii profesionale de design interior pentru case, vile, apartamente cu una, două sau mai multe camere
conceptul de design randat în 3D și pentru fiecare încăpere.
Listă de prețuri și furnizori.

Proiectare mobilier
Planșe tehnice cu dimensiunile mobilierului la comandă
Alegerea materialelor, accesoriilor și a fiinisajelor la realizarea mobilierul la comandă
Listă de prețuri și furnizori.

Peisagistică
Servicii de design exterior: fatade, curti, peisagistică.

Dacă ești posesorul unui card de reduceri Blitz VIP beneficiezi de reduceri cuprinse între 10 si 15% la ofertele personalizate la serviciile de design și proiectare ale Heder Art Concept.


6 decembrie 2021

12:59:16