Program Cinema Victoria – 12-18 Octombrie

12 octombrie 2018

05:21:50

Tu ce faci în timpul tău liber? Partenerul nostru Cinema Victoria are câteva idei pentru tine. În acest articol poţi să descoperi lista de filme care vor rula în perioada 12-18 Octombrie.

Femeie în război / Kona fer í stríð premieră
Premiera în România 12.10.2018

Din Islanda un film surprinzător, care este la fel de idiosincratic, familiar și dinamic ca țara sa de origine.
Al doilea film, regizat de Benedikt Erlingsson prezintă portretul unei femei puternice și independente, legată de natură și angajată în apărarea ei.

Acest film are de toate: ecologie, folk islandez, activism, sălbăticia naturii Islandei și visul de a deveni mamă: “Femeie în război” e un film de la un regizor care pune un mare egal între drepturile naturii și drepturile omului și reușește să spună cinematografic povestea unei femei pe care o motivează exact acelaşi crez atunci când observă nereguli în comunitatea ei. Nu e nici drama, nici comedie, nici eco-thriller, deși are elemente din toate. E un film care vine cu o propunere: cam de câtă voință și nebunie e nevoie astăzi pentru a normaliza respectul pentru natură.

Un film imaginativ, remarcabil și creativ, printre cele mai bune din 2018.

vineri 22:30
sâmbătă 20:00
luni 20:15
marţi 17:00
miercuri 20:00

Despre oameni și cai / Hross í oss

Un film ideal pentru cei care caută ceva original și diferit.
Povestiri și pasiuni agită o mică comunitate în Islanda a cărei viață este indisolubil legată de cea a cailor … și este o plăcere să urmăm acești oameni și animalele lor care luptă din greu să supraviețuiască și să perpetueze modul lor de viață. E cinema!

Ciclul de viață al poveştilor nu poate ascunde că animalele poartă greutatea problemelor stăpânilor lor (până la a fi ucise din vanitate pură). Dar perspectiva optimistă a lui Erlingsson sugerează că generații de cai și bărbați au coexistat și vor continua să facă acest lucru mult timp de acum înainte.

Filmul de debut a lui Benedikt Erlingsson, o realizare impresionantă, nominalizat la peste 30 de categorii de premii, a obținut 22 de victorii.

duminică 17:30

Primul om pe Lună / First Man premieră
O poveste uimitoare vizuală a uneia dintre marile realizări ale omenirii.
20 iulie 1969, astronautul american Neil Armstrong a făcut istorie, devenind primul om care a pășit pe Lună.
Ryan Gosling face un pas mic pentru om, un salt uriaș pentru omenire în povestea lui Damien Chazelle (cel mai tânăr regizor,33 ani, deținător al Premiului Oscar -La La Land) despre prima misiune reușită pe Lună.
Povestea unui erou. Un film plin de emoții, spectaculos și captivant.
Un film care merită văzut.

vineri 15:00
sâmbătă 22:30
duminică 19:30
luni 17:45
marţi 20:00
miercuri 17:30

Johnny English lovește din nou / Johnny English Strikes Again

Cel mai mare spion al lumii revine.
Acest al treilea film din franciză este la fel de proaspăt și amuzant dar, de data aceasta, umorul este un  pic mai sofisticat .
Când un atac cibernetic dezvăluie identitatea agenților britanici sub acoperire, MI7 are o armă secretă pe care alte țări nu o invidiază: Johnny English (Rowan Atkinson), agentul devastator…Indiferent unde se află, nimeni nu mai este în siguranță … din fericire,nici criminalii…
Ai exact ceea ce aștepți de la o comedie….Glume nebunesti., umor și chiar este…un film plăcut și relaxant ,locuri uimitoare și femei frumoase … Olga Kurylenko, este un spion minunat, care poartă rochii fabuloase și Emma Thompson în rol de prim-ministru.

vineri 20:30
sâmbătă 17:45
luni 22:30
marţi 15:15
miercuri 22:30

„Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari”

„Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari”,cel mai nou lungmetraj scris și regizat de Radu Jude, a fost desemnat propunerea României pentru o nominalizare la categoria „Cel mai bun film într-o limbă străină” a premiilor Oscar 2019.
Filmul a avut premiera mondială , în competiţia oficială a Festivalului de la Karlovy Vary (iulie 2018) , recompensat cu Globul de Cristal,spune povestea realizării unei reconstituiri istorice, a luptei de la Odessa din al doilea război mondial, pentru un spectacol de stradă.
Un film inconfortabil, coroziv, necesar.

duminică 22:15
luni 15:00
marţi 22:30

Misterul ceasului din perete / The House with a Clock in Its Walls

Veniți în lumea magiei și a vrăjitorilor!
Un băiețel de 10 ani,orfan, Lewis (Owen Vaccaro) este trimis să trăiască împreună cu unchiul său misterios, Jonathan (Jack Black), într-un conac vechi din Michigan. Curând el intră într-o lume nouă… a magiei și vrăjitoriei .Împreună cu Jonathan și dna. Zimmerman (Cate Blanchett) caută un ceas ticălos, ce ticăie în pereţii casei. Ceasul numără timpul rămas până la sfârșitul lumii. Vor salva oare cei trei lumea de la distrugere?

Filmul este adaptarea primului romanul scris pentru copii de John Bellairs în 1970 , dintr-o serie de 12 romane, având potenţialul de a adăuga ceva unic într-un concept a la Harry Potter.
Un fantasy pentru întreaga familie. puțin infricoșător,film așteptat de fanii genului.

sâmbătă 13:00*
duminică 15:00
miercuri 15:00
* dublat în limba română

Wheely: Voios şi Iute / Wheely premieră

Wheely, un mic taxi prăfuit și cam hodorogit se confruntă cu un camion monstruos cu 18 roți, Kaiser, pentru a-și salva fata de vis,Bella di Monett, o celebră şi superbă maşină de lux.
Aventură și distracție despre autovehicule care vorbesc.

vineri 13:00*
duminică 13:00*
* dublat în limba română

Eveniment,
18-21 octombrie proiecții de filme și spectacole de teatru în cadrul

Festivalul Internațional de Comedie-Comedy Cluj (12-21 octombrie)

Peste 60 de filme din peste 25 de țări vor fi proiectate la cea de-a noua ediție Comedy Cluj. Pe lângă secțiunea de film, care va rămâne o componentă de bază a Comedy Cluj, festivalul va aduce spectacole de teatru, improvizație, stand-up și o serie de proiecte speciale.
După un an de pauză Cluj Comedy promite să aducă înapoi zâmbetele pe fețele clujenilor.

Umbre și soare / The Shadow Dancer
Frumos, amuzant și romantic

Jeremy Taylor (Joshua Jackson) este un tânăr scriitor care se teme să-și urmeze inima, iar Weldon Parish (Harvey Keitel) este un scriitor mai în vârstă, care se teme că nu poate fi ceea ce a fost odată…
Un film minunat plin de emoție reală. Peisajul este fantastic… Toscana.
Nu rata acest film ….

luni 13:00

In Your Eyes

Un tânăr și o tânără par destinați unul celuilalt… Sunt la 3000 de kilometri distanță iar relația lor este sinceră,fermecătoare și pasionantă…. O poveste romantică unică și diferită.

marţi 13:00

Lope / Lope

Filmul este o biografie romanțată a lui Lope de Vega, unul dintre cei mai importanți și prolifici autori ai Secolului de Aur.

miercuri 13:00

După ce îţi alegi filmul preferat să nu îţi uiţi cardul BLITZ VIP acasă pentru că ai 10% reducere. Mai multe detalii despre parteneriatul cu Cinema Victoria găseşti aici.


12 octombrie 2018

05:21:50