Prin comunitatea BLITZ VIP ai acces la și mai multe informații care să te dezvolte

15 martie 2019

10:34:40

Cu toți ne dorim să ne dezvoltăm, să devenim cea mai bună variantă a noastră. Cum putem să facem asta? Prin educație, curiozitate și experimentare. Și cel mai important prin autoeducație, noi suntem cei mai importanți profesori pentru noi.

În acest articol o să descoperi librăriile și instituțiile culturale care îți oferă reduceri semnificative la cursuri sau cărți care să te ajute să ajungi la varianta pe care ți-o dorești.

Bookstory – este librăria independentă care ocupă un loc aparte în comunitatea clujeană. La Bookstory, ideile noi, interesul pentru carte și promovarea lecturii, alături de profesionalism se întâlnesc într-un spațiu al inovației culturale. O librărie cochetă, un loc de întâlnire, un spațiu al educației și curiozității, cu carte atent selecționată, bine reprezentată la raft, recomandată călduros în librărie și online.

• 5% discount la toate produsele.

Librarium – așezată în mijlocul orașului, pe vechiul Corso care își recuperează deja din eleganța de altădată, într-o casă peste care istoria s-a întâmplat să cadă abrupt, dislocând spațiul uniform al povestirii, librăria se propune ca spațiu la strada mare. O stradă a Europei centrale, a orașului și astfel deja a spațiului public, dar în același timp, și, mai ales, a clujenilor, Librarium prezintă Book Corner ca work in progress. Urmând să fie deschisă în mai multe etape, Librarium propune un concept de librărie prin care a fi în spațiul public înseamnă în primul rând prezenta pentru cititor și pentru oraș.

• 10% discount la: carte, papetării, muzica, filme, accesorii, jocuri.

Cărturești – de 15 ani, Cărturești redefinește așteptările pe care le avem de la o librărie. Cărturești aparține celor care și l-au imaginat. Alături de noi în acest exercițiu continuu de imaginație sunt toți cei care au încredere în puterea cărților de a schimba, discret, vieți; în puterea muzicii și a filmelor de a schimba mentalități.

• 10% se aplică pentru cumpărături offline.

• 15% se aplică pe site-ul cărturesti.ro, exclusiv online.

• În cazul în care pe carturesti.ro sunt derulate promoții al căror discount depășește procentul de 15%, clienții Blitz VIP vor beneficia de discountul cel mai mare.

• Pentru parteneriatul online, pentru a beneficia de acest discount aveți nevoie de codul de acces. Acesta îl puteți găsi în newsletterul trimis săptămânal comunității Blitz VIP.

Diverta – În magazinele Diverta ești înconjurat de o gamă extinsă de produse de dezvoltare personală și petrecere a timpului liber pentru întreaga familie, care corespund căutărilor și așteptărilor tale. Cu un concept modern, gândit să ofere întregii familii o experiență completă, Diverta îi așteaptă pe clujeni într-o atmosferă relaxantă în care își dau întâlnire cărți alese, cadouri inspirate, jucării neastâmpărate, filme dintre cele mai apreciate și produse de papetărie de foarte bună calitate.

• 10% la carte, papetărie, gadgets și gifts.

Institutul Francez – este o structură a Ambasadei Franței, subordonat Ministerului francez al Afacerilor Externe. Misiunea sa este de a contribui la răspândirea francofoniei prin activități în trei domenii : cursuri de limba franceză și de limba română pentru străini ; activități culturale ; centru de resurse documentare – mediatecă. Institutul Francez din Cluj este în Transilvania singurul centru de examinare pentru certificările recunoscute internațional (DELF-DALF, TEF, TCF și DFP).

• 35% discount la taxele de înscriere la examenele DELF-DALF. Reducerea se aplică doar la tariful adult.

• 25% discount la cursurile și atelierele practice de grupă pentru adulți. Reducerea se aplică la tariful cursului, dar nu s aplică la tariful materialelor pedagogice.

• 25% discount la cursurile și activitățile ludice pt copii organizate în grupa de Departamentul de cursuri. Copiii deținătorilor de card Blitz VIP beneficiază de această reducere.

• Mediateca: 25% discount la abonamentele pt 12 luni la Mediateca Institutului Francez din Cluj.

• Evenimente culturale: 20% discount la evenimentele culturale organizate la Institutul Francez din Cluj.

• 10% discount la cursurile de întreprinderi. Reducerea se aplică la tariful negociat cu firma respectivă. Deținătorii cardului Blitz VIP pot propune firmei în care lucrează să contracteze cursuri de lb franceză la Institutul Francez din Cluj, permițând astfel obținerea unui tarif preferențial.

Pentru a vedea toate categoriile intră aici!


15 martie 2019

10:34:40