Prăjitura raw-vegană – deliciul fără regrete!

12 ianuarie 2021

07:00:33

Prăjitura rawvegană este îmbietoare, delicioasă, sățioasă și sănătoasă! Ghici, rawana, ce-i? Este prăjitura raw-vegană care te ia prin surprindere și te lasă cu gura căscată prin aromele sale inedite și imaginația cofetarului. Pentru că nu-i așa? Se poate o prăjitură fără zahăr, fără gluten, fără lactate și fără ouă?! Fără nimic din tot ce știai că alcătuiește o prăjitură gustoasă?!

Dacă vrei să iei o pauză de la mâncarea procesată și plină de zahăr și grăsimi animale, atunci te invit să-ți desfeți simțurile cu o prăjitură raw-vegană de la Rawana.

Vei fi surprins de mixul de arome și de faptul că oferă o senzație de sațietate destul de ușor. În plus, te vei bucura de gusturi naturale într-un deliciu bogat în vitamine și multinutrienți.

În această perioadă de excese culinare, prăjiturile raw-vegane sunt la mare căutare în special de către persoanele care țin post, vor să reducă sau să elimine zahărul din alimentație, vor să evite alergenii din lapte și derivatele acestuia sau glutenul din cereale.

Ingredientele principale care se folosesc la prepararea dulciurilor raw vegan sunt nucile, fulgii de cocos, curmalele, stafidele, untul de cacao și cocos, dar și fructele de orice fel. În plus sunt:

Neprocesate termic

Se prepară la rece, adică nu sunt procesate termic, ceea ce înseamnă că ingredientele își păstrează integral nutrienții – vitamine și enzime și minerale – pentru care le consumăm. În același timp sunt ușor de asimilat și oferă rapid senzația de sațietate.

Prăjitura raw-vegană nu conține zahăr

Dacă vrei să eviți zahărul, sunt folosiți ca îndulcitori – smochine, curmale, stevie, zahăr de cocos, sirop de arțar, de mesteacăn, alternative mai sănătoase decât zahărul alb rafinat. Secretul prajiturilor raw-vegane este că mențin indicele glicemic constant pe o perioadă lungă, astfel încât nu vei simți prea curând nevoia de dulce.

Fără gluten

La crearea prăjiturilor fără gluten se folosesc pentru blat ingrediente ce nu necesită coacere. Superalimentele folosite – caju, alune de pădure, migdale, semințe de dovleac oferă organismului un aport intensiv de nutrienți ușor de asimilat.

Fără coloranți și aditivi

Sunt prăjituri sănătoase pentru că nu conțin făină albă, zahăr, aditivi, coloranți sintetici, E-uri sau conservanți.

Ideale pentru copii

Ciocolata folosită în dulciurile tradiționale îi face să devină agitați. În prăjiturile rawvegane aceasta este înlocuită cu pudra de roșcove, ceea ce le face ideale pentru cei mici.

Poți comanda un platou pentru orice sărbătoare care se apropie,  care conține un mix de diverse prăjiturele care să îți delecteze simțurile ție și întregii tale familii – cu gust de vanilie, căpșuni, fructul pasiunii, portocală și scorțișoară. Descoperă mai multe arome și ingrediente aici!

În plus, cu cardul Blitz VIP ai o reducere de 20 % la torturi, tarte, batoane și bomboane.

 


12 ianuarie 2021

07:00:33