PetVet: Tot ce ai Nevoie pentru Patrupedul Tău

30 martie 2021

07:52:41

Ți-ai mărit de curând familia cu un membru patruped? Dacă e încă pui, este bine să știi exact ce hrană să-i dai și ce ai de făcut în continuare.

La ce vârstă sunt înțărcați puii? Ce fel de hrană poate înlocui laptele matern dacă este separat de mama sa prematur? Ce fel de mâncare solidă poți să începi să-i dai și de la ce vârstă?

E clar că ai nevoie de sfaturile unui specialist în alimentația canină căruia să-i poți pune orice întrebare legată de hrana și îngrijirea animalului tău de companie, oricând ai de făcut vreo alegere.

La PetVet ai peste 7.000 de produse, de la hrană uscată, umedă și recompense care să întărească comportamentul dezirabil, la jucării, hăinuțe și pătuțuri, botnițe, lese, hamuri, zgărzi, cuști de transport, produse de igienă și suplimente alimentare, dispozitive GPS pentru localizare și multe altele.

Și nu ai doar produse, ci și consiliere gratuită în alegerea produselor potrivite pentru animalul tău de companie. În caz de nelămuriri, medicii veterinari de la PetVet îți pot răspunde la orice întrebare fie la telefon, fie pe pagina de Facebook a companiei.

Hrană Uscată și Umedă de Calitate la PetVet

PetVet este o sursă sigură de hrană de calitate care satisface o gamă variată de nevoi – de la creștere și dezvoltare, la profilaxie boli și dresaj – potrivită atât pentru pui, cât și pentru adulți, dar și animăluțele cu probleme de sănătate.

Aici găsești hrană uscată și umedă pentru câini, dar și pisici, hrană de calitate premium, super-premium și profesională, în funcție de vârsta și starea de sănătate a animalului.

De asemenea, găsești hrană specială hipoalergenică pentru blănoșii sensibili, sau cu amestec din plante pentru animăluțe cu probleme digestive sau de greutate sau hrană special concepută pentru lupta contra diabetului sau pentru îngrijirea dentară.

Hrana este disponibilă în cantități diferite, de la conserve mici de 200-400 gr la conserve de peste 1 kg sau pungi a câte 1,5, 3, 4 sau 10 și 20 kg fiecare. Sunt produse care să asigure aportul nutrițional optim în funcție de vârsta animalului, din carne de pui, porc, vită, miel, somon sau curca, cu adaos de fibre, cereale, legume, fructe și plante aromate.

Produsele nu conțin soia sau cereale modificate genetic, potențiator de aromă artificială, coloranți, arome sau conservanți.

Botnițe Ușoare și Confortabile.

Tot la PetVet găsești botnițe din materiale sigure, ușoare și rezistente din piele naturală, nylon, reglabile, sau pentru dresaj, metalice pentru Ciobănesc German, sau semideschise din piele.

Dar de care să alegi? Cere recomandări de la specialiștii de la PetVet. În funcție de rasa și talia blănosului, are nevoie de un anumit tip de botniță. De exemplu, un Ciobănesc german are nevoie de o botniță de metal cromat, iar un Rottweiler de o botniță din piele dură, dar ușoară și confortabilă.

Dispozitive GPS pentru Câini

Dacă ți-ai pierdut animalul de companie în trecut, află că acum e foarte simplu să-l localizezi în timp real cu un dispozitiv GPS și o aplicație pe mobil, 100% rezistent la apă, având o greutate de doar 35 de grame, o autonomie a bateriei de până la 5 zile și un cost lunar de 3,75 Euro pe lună.

În funcție de configurația selectată, poți activa mai multe opțiuni – alertă pentru zona de siguranță, lumini integrate pentru a-l putea găsi pe întuneric, urmărire în timp real pe aplicația mobilă integrată.

Jucării și Hăinuțe

Jucăriile pentru câini și pisici sunt o modalitate distractivă de a interacționa și animalul tău de companie, în același timp îi ajută să-și mențină silueta și îi mențin sănătoși și fericiți. La PetVet ai laser pentru pisici, mingi gumate pentru câini, ansambluri etajate pentru pisici, plușați pentru câini, șoricei mecanici, și multe altele.

Modă pentru câini e mai variată decât îți poți imagina. La PetVet găsești hăinuțe și încălțăminte pentru câini și pisici – de la rochițe, vestuțe, pulovere, treninguri și pelerine cu glugă, geacă impermeabilă pentru vreme ploioasă, fracuri și haine cu cristale Swarovsky pentru ocazii speciale! Nimic nu e prea extravagant pentru prietenii noștri jucăuși și devotați.

În concluzie, la PetVet găsești tot ce ai nevoie pentru hrana și îngrijirea animalului tău de companie. În plus, dacă ești posesorul unui card Blitz VIP ai o reducere de 10 la sută la toate produsele din magazin și de pe site, folosind codul BLITZPETVET10.

 


30 martie 2021

07:52:41