Petrecerile devin mai atractive cu cardul BLITZ VIP

20 ianuarie 2019

10:02:04

După o săptămână în care ai dat toată energia ta în jurul tău, la job, cu familia, cu gașca de prieteni e timpul să te reîncarci. Și nu există o modalitate mai bună ca o petrecere. O petrecere pe ritmul tău preferat înconjurat de zeci de lumini și oameni plini de energie.

În acest articol ți-am pregătit cluburile care fac parte din comunitatea BLITZ VIP și care au pregătit pentru tine petreceri diversificate, băuturi care abia așteaptă să fie încercate, ritmuri nebune și zeci de surprize.

After Eight – For a different world!** Cauți un club care să îți ofere distracție, petreceri tematice, surprize, cocktailuri și muzica bună? Adresa este strada Brassai nr. 12. În After Eight nu ai cum să te plictisești, pentru că muzica nu îți dă voie să stai pe loc. Ești așteptat cu cele mai variate cocktailuri, cu sau fără alcool, fete frumoase, băieți arătoși, muzică dinamică. Originalitatea petrecerilor, buna dispoziție și cheful de distracție al clienților, muzica, atmosfera și desigur, cocktail-urile sunt ingredientele cheie pentru un club de succes precum After Eight.

• vineri și sâmbătă: 50% discount din prețul intrării

• miercuri și joi: intrare gratuită

• Reducerile sunt valabile doar la evenimentele organizate exclusiv de After Eight, nu și la cele organizate de alte companii, organizații sau asociații de studenți.

• Pentru petrecerile de revelion, cardurile nu sunt valabile, prețul acestui eveniment fiind unul fix!

CARO – situat în inima Clujului în Piața Muzeului Nr.6, localul reunește într-un spațiu cald și primitor, terasă, un cafe-lounge și club. Terasa Caro este locul ideal unde te poți opri peste zi la o cafea sau unde poți servi micul dejun, prânzul sau cina. Având un meniu de mâncare diversificat și la un preț excelent. Puteți servi prânzul delectându-vă cu meniul zilei alcătuit din cele mai alese mâncăruri și cele mai gustoase deserturi din oraș.

• 10% discount pentru mâncarea și băutura servită în restaurant (acesta nu se cumulează cu alte oferte aflate în promoție)

•  intrare liberă la toate party-urile

NOA – Club Nest Of Angels is back with good energy, cool vibes and magic moments. So, forget about any boundaries and get ready for an endless season of fun, love and unforgettable nights. You will never dance alone! Live in your world party în NOA.

• Cu cardul Blitz VIP este permis accesul gratuit în Club Nest of Angels, la evenimentele agreate de comun acord, în prealabil de partener și promoter.

• Vinerea discountul este de 100%, cu excepția serilor în care au invitați speciali, unde discount-ul va fi de 50%, respectiv două persoane pot intra cu un singur bilet. Sâmbăta nu va fi niciun discount.

Poți obține cardul Blitz VIP chiar aici.


20 ianuarie 2019

10:02:04