Interviu cu Robert Pantazi, creatorul brand-ului Papionette

20 aprilie 2018

16:27:09

Echipa Blitz VIP a stat de vorbă cu Robert Pantazi, creatorul brand-ului Papionette pentru a afla secretele succesului acestei afaceri. Nu este ușor să dai naștere unei creații din pură pasiune și necesitate, dar Robert și soția sa au reușit să aducă numele de Papionette pe buzele tuturor. Cum? Aflați în cele ce urmează!

Reporter: Spune-ne câteva cuvinte despre parteneriatul pe care îl avem!

Robert Pantazi: Bună ziua! O foarte bună oportunitate de a promova brand-ul Papionette și de ce nu, pentru a-i face publicitate.

Reporter: Pentru început vreau să te întreb câteva cuvinte despre tematica acestei afaceri. De ce papioane și de ce Papionette?

Robert Pantazi: Aș putea să spun de ce nu? (râde) De ce papioane pentru că businessul ăsta s-a născut din necesitatea mea de a avea un papion și nu îl găseam pe cel potrivit. Se întâmpla undeva prin 2011 și am speculat nevoia oamenilor și așa am început să facem papioane.

„Oamenii vor să iasă în evidență!”

Reporter: Vedem aici sute de papioane. Cum a ajuns povestea aceasta de la un simplu papion la ceva strălucitor și la ceva care pune un accent deosebit pentru o ținută?

Robert Pantazi: În primul rând, când vorbim despre papioane, oamenii nu mai sunt atât de conservatori. Întotdeauna vor altceva, vor culoare, vor să iasă cât mai mult în evidență… lucru pe care nu îl pot face cu un papion obișnuit, cu unul negru sau bleumarin sau vișiniu cum se găseau odată. Atunci noi ne-am gândit, de fapt asta a fost și ideea să avem diversitate cât mai mare cu tematică diferită pe modele.

Reporter: Cât de greu e până la urmă să creezi un papion de la A la Z? Adică de la ce pornești, cum îți vin ideile să faci un anumit stil. Am văzut că ai și papioane din lemn, o chestie inedită pentru acest domeniu până la urmă.

Robert Pantazi: Jumătate sunt creațiile noastre, pe care le gândim și în care avem încredere, iar jumătate din ele sunt venite din inspirația clienților. Noi facem și papioane personalizate, fie că vorbim de lemn sau orice altceva,  iar clienții vin cu fel și fel de idei. Din ideile acelea ne inspirăm și noi într-o mare măsură.

Planuri de viitor:

Reporter: Ce alte accesorii se mai pot găsi la voi în afară de papioane?

Robert Pantazi: Avem butoni pentru cămașă, pin-uri  pentru sacou sau broșe.

Reporter: Cât de des mai poartă papion bărbații și cum a redevenit acesta un trend?

Robert Pantazi: Există cerere destul de mare. Dacă te uiți și la evoluția Papionette în general îți dai seama că există cerere. Atât pentru a purta papioanele la evenimente cât și a face cadou un papion este mult mai ușor pentru cineva să aleagă acest accesoriu. Vrem să intrăm foarte tare pe piața din Europa, suntem acolo într-o mare măsură. Lucrurile în Papionette s-au derulat oarecum natural, nu am forțat nimic, am deschis într-adevăr de la an la an mai multe magazine noi, dar nu am forțat lucrurile. La fel vom face și de acum înainte, pentru că noi profitul îl reinvestim în noi magazine.

Papionette România este partener Blitz VIP.

Posesorii cardului Blitz VIP beneficiază de reduceri de 20% la produsele din magazinele Papionette.

Detalii pe www.blitzvip.ro/papionette.


20 aprilie 2018

16:27:09