pardoseala din lemn baie

Parchet din lemn în baie? Woodcore îți spune cum să-l montezi.

24 noiembrie 2021

11:03:17

Pardoselile din lemn pentru spații umede sunt o alegere bună pentru cei care doresc o podea caldă în baie sau bucătărie, sau pentru cei care vor să înlocuiască materialele reci – gresie, piatră, marmură – folosite de regulă în aceste zone.

Lemnul aduce acestor spaţii un plus de confort şi o ambianţă deosebită, iar parchetul poate fi folosit fără reţineri şi temeri în ceea ce priveşte umezeala şi reacţiile lui la umididate.

Pentru a nu se deteriora din cauza umidității şi aerului din şapă, pardoseala din lemn se montează cu atenţie, cu protecţie atât deasupra, cât şi dedesubt. Dedesubt se pot folosi amorse epoxidice care creează o barieră între şapă şi lemn, ajutând şi la întărirea stratului de suport.

Datorită adezivului elastic folosit la montarea parchetului, lemnului i se permit uşoare dilatări, adezivul fiind flexibil, dar şi etanş în același timp, apa neputând pătrunde printre rosturi.

La Woodcore găsești doar pardoseli și parchet premium – triplustratificat, din stejar masiv, sau parchet special pentru zone umede, rezistent la apă. Woodcore activează de 5 ani pe piaţa locală clujeană şi îți poate recomanda parchet de cea mai bună calitate, precum și servicii de montaj profesionist.

Calitatea parchetului este dată în proporție de doar 33% din pardoseala finită, restul fiind completat în proporţii egale de calitatea montajului şi calitatea produselor folosite la montaj.

Specialiștii de la Woodcore îți montează atât parchetul, cât și plintele, și la final îți șlefuieșc pardoseala cu mașini speciale pentru un finisaj uniform fără urme, fără pete sau alte defecte.

În plus dacă ești posesor de card Blitz VIP ai un discount de 5% la toate produsele lor.

 


24 noiembrie 2021

11:03:17