Oferă cea mai bună utilizare a spațiului cu mobila executată la comandă de Life Mob

26 ianuarie 2022

09:21:12

Spre deosebire de mobila standard, mobilierul la comandă are marele avantaj de a putea fi personalizată, atât ca model cât şi ca dimensiuni, materiale și culori, astfel incat totul sa fie personalizat după preferințele și nevoile tale și ale familiei tale.

Poate procesul este mai complicat și mai de durată, însă mobila la comandă are o serie majoră de avantaje. Despre aceste beneficii am discutat cu reprezentanții Life Mob, o companie de pe piața clujeană care are o experiență de peste 8 ani în proiectarea de mobilier.

Misiunea echipei Life Mob este să le facă viața clienților lor mai simpliă, prin găsirea de soluții personalizate și funcționale potrivite spațiului pe care doresc să-l amenajeze. Vezi care sunt avantajele mobilierului executat la comandă mai jos:

Mobilier adaptat spațiului tău

Nu găsești nimic care să se potrivească pentru spațiul mai îngust din hol, care s-ar preta foarte bine pentru un spațiu de depozitare, sau în mansardă unde ai un perete semirotund? Mobilierul la comandă este ideal pentru spațiile atipice sau cele mici – un mobilier fix pe măsurătorile tale îți permite să optimizezi la maximum fiecare colțișor, fără să-l încarce.

Design original și special

Atunci când realizezi mobilierul la comandă după schițele unui designer, și în urma măsurătorilor spațiului tău și luând în calcul nevoile tale de organizare, cu finisaje și materiale alese de tine, te bucuri la final de o mobilă unicat, care să te reprezinte în totalitate. Mobila la comanda îți creează oportunitatea de a avea orice design dorești. Mobilierul, dar și ambientul construit astfel îți va da exact sentimentul pe care vrei să-l ai atunci când ajungi acasă!

Materiale de calitate

Un alt avantaj al mobilierul la comandă este că tu alegi calitatea materialelor. Din ce să fie – PAL, MDF, sticlă sau lemn masiv? Ai o varietate largă de opțiuni – de la tipul de placaj, culori, materiale, finisaje de interior, la accesorii – feronerie, piciorușe, mânere sau mecanisme de închidere.

Încadrat perfect în bugetul tău

În funcție de bugetul de care dispui Life Mob îți poate propune materiale și accesorii care să se încadreze în bugetul tău. În plus, poți obține discounturi la achiziționarea mobilierului pentru toată casa.

Procesul

După ce trimiți releveul casei, vei fi programat pentru o întâlnire față în față la sediu cu proiectanții de mobilă de la Life Mob. După întâlnire ți se va prezenta o schiță cu mobilierul și vei primi și oferta în baza materialelor selectate de către tine. Dacă accepți oferta, vei primi contractul apoi vei achita 50% din banii de avans.

După ce vor efectua măsurători finale, vor executa în termenul stabilit mobilierul la comandă apoi echipa se va deplasa la domiciliu pentru montaj. Dacă ești posesorul unui card de reduceri Blitz VIP beneficiezi de reduceri cuprinse

  • – 100% discount la consultanta în vederea designului și executarii mobilierului personalizat;
  • – 10% discount la mobilierul personalizat;
  • – 5% discount la electrocasnicele, chiuvetele si bateriile Pyramis.

26 ianuarie 2022

09:21:12