O culoare perfectă se obține cu Downtown Beauty Platinia

11 septembrie 2018

13:59:56

De cele mai multe ori tindem să facem o schimbare în viața noastră atunci când o vedem la cineva din jurul nostru. Când vedem un blond strălucitor vrem și noi, sau un roșcat aprins, doar că trebuie să ştii că nu orice culoare ţi se potriveşte şi că trebuie să te orientezi către culorile care se echilibrează cu pielea şi ochii tăi.

De exemplu, culorile de vopsea care se potrivesc tonurilor reci sunt blondul deschis spre cenușiu, blondul platinat, roșcatul castaniu, cafeniu, castaniul închis, negrul albăstrui sau negrul abanos.

Dacă tonul pielii tale este rece ar trebui să eviți tonurile aurii, care nu te avantajează și nu sunt în echilibru cu pielea ta.

Pentru tonurile calde se recomandă culorile de vopsea care includ blondul miere și căpșună sau auriu, ciocolatiu deschis, şaten deschis, şaten rece și castaniu închis. Și e recomandat să eviți blondul platinat, negrul albăstrui, care te îmbătrânesc.

Dacă vrei să îți alegi culoarea părului în funcție de culoarea ochilor trebuie să știi că dacă ai ochii albastru închis, gri albăstrui, căprui sau negri, este important de știut că aceștia se potrivesc cu nuanțele reci de piele. Iar dacă ai ochii verzi, verzi albăstrui, căprui deschis, poți alege culorile de vopsea asociate tonurilor de piele calde.

După ce ne-am hotărât ce culoare ne dorim trecem la treabă și pentru că ne dorim culoarea perfectă care se obține prin profesionalism și pasiune apelăm la echipa Downtown Beauty Platinia care ne așteaptă cu produsele profesionale Wella.

P.S. Să nu îți uiți cardul BLITZ VIP acasă pentru că ai 20% reducere.


11 septembrie 2018

13:59:56