NEON Lighting la un click distanță

7 ianuarie 2019

09:55:31

În secolul XXI în care diversitatea este peste tot și de cele mai multe ori ne încurcă rău de tot, avem nevoie de firme care să ne ajute în căutările noastre.

Cu ocazia asta am descoperit Neon, mai exact site-ul magialuminii.ro care îți pune într-un singur loc zeci de corpuri de iluminat din care tu poți să îl alegi pe cel potrivit pentru tine.

Am descoperit corpuri de iluminat de interior, doze, întrerupătoare, trasee, tablouri electrice, surse de iluminat, proiectoare cu led, produse de iluminat festiv, corpuri de iluminat pentru exterior, corpuri de iluminat pentru copii, etc.

Toate acestea sunt la o căutare sau un click distanță de tine, practic poți să aduci un plus de stil și lumină în casa ta simplu și ușor, fără prea mare bătăi de cap.
Noi ne-am îndrăgostit de site-ul magialuminii.ro pentru că are un mecanism foarte rapid și eficient, cu un design care îți captează atenția.

Pe lângă diversitatea de produse, site-ul ne oferă informații valoroase care să ne îndrume spre o alegere potrivită și sigură. Au zeci de articole despre iluminatul casei, sfaturi pentru decorare și alte idei despre stil și corpuri de iluminat.

Acum ți-am spus cum a fost pentru noi experiența și abia așteptăm să ne povestești cum a fost pentru tine.

Câteva lucruri despre NEON Lighting:

Este în prezent unul din principalii furnizori de soluții de iluminat electric din România. Serviciile oferite de Neon Lighting acoperă principalele categorii de iluminat electric: iluminat ambiental, iluminat arhitectural, iluminat stradal și iluminat festiv.

Proiectarea, selecția corpurilor de iluminat, instalarea și mentenanța sistemelor de iluminat se face în concordanță cu tehnologiile de iluminat de ultimă oră. Gama de produse electrice propuse cuprinde: corpuri de iluminat, surse de iluminat, aparataj electric, tablouri electrice, cabluri și accesorii.

Fiind unul din promotorii soluțiilor inovatoare de iluminat electric, Neon Lighting oferă și soluții specifice pentru eficientizarea rețelelor electrice și alternarea surselor de energie electrică. Compania dezvoltă inclusiv prototipuri pentru obiecte de iluminat cu destinații diverse. Neon Lighting acoperă piața națională atât prin magazine, showroom-uri și depozite proprii cât și prin reprezentanți regionali. Pe piața internațională, Neon Lighting este direct reprezentată în Germania.

Mult spor la cumpărături și nu uita că prin cardul BLITZ VIP ai până la 20% reducere.


7 ianuarie 2019

09:55:31