Ne pregătim de vară împreună cu CoDa Soluții Expert

2 aprilie 2019

08:27:45

CoDa Soluții Expert ne ajută să ne pregătim casa, afacerea sau locul de relaxare pentru vară!

Cum?
Prin produsele de mai jos!

1. PERGOLA RETRACTABILĂ

Pergola retractabilă, cu material tip fald simplu sau dublu și profile de rectangulare sau rotunjite de aluminiu, este destinată protecției teraselor de mari dimensiuni. Sunt specifice spațiilor rezidențiale și  teraselor Horeca.
Toată structura pergolei este vopsită în câmp electrostatic.
Dimensiunile maxime sunt de Lățime 5m și Proiecție de 5m, sau modulare pentru dimensiuni mai mari.
Acționarea pergolei poate fi manuală cu șnur sau electrică cu motor, telecomandă și senzor de soare/vânt. Opțional produsul se poate comanda cu sistem de iluminat tip led.

2. COPERTINE RETRACTABILE

Copertină cu brațe retractabile, destinată umbririi teraselor și balcoanelor rezidențiale, precum și în zona comercială de tip horeca. Copertina are structura din aluminiu cu bara pătrată de 40×40 care permite prinderea ei cu multiple console. Brațele sunt din aluminiu, cu arc interior și acționare cu lanț, fapt ce conferă o durabilitate și fiabilitate mai mare în timp . Toată structura copertinei este vopsită în câmp electrostatic.

3. COPERTINE RETRACTABILE CU CASETĂ

Copertină cu brațe retractabile complet casetată, destinată umbririi teraselor și balcoanelor rezidențiale, precum și în zona comercială de tip horeca. Copertina are structura din aluminiu, inclusiv caseta de protecție. Brațele sunt din aluminiu, cu arc interior și acționare cu lanț, fapt ce conferă o durabilitate și fiabilitate mai mare în timp . Când copertina este închisă, avantajul principal este că materialul textil și brațele sunt în caseta de protecție, fiind protejate de intemperii.Toată structura copertinei este vopsită în câmp electrostatic.

4. COPERTINE PENTRU BALCON ȘI GEAM
Copertina cu brațe fixe sau mobile cu caseta de protecție sau fără casetă, destinată umbririi balcoanelor sau geamurilor rezidențiale. Copertina are structura din aluminiu, inclusiv caseta de protecție dacă este prevăzută. Brațele fixe sunt din aluminiu dotate cu arc de revenire și au dimensiunea de 50cm, iar cele mobile sunt din aluminiu, acționate de arc și lanț, având dimensiuni de 1.5m. Toată structura copertinei este vopsită în câmp electrostatic.

Mai multe detalii te așteaptă pe www.coda.com.ro.


2 aprilie 2019

08:27:45