NATURLICH – Amenajarea bucătăriei, între stil și funcționalitate

5 decembrie 2019

12:07:44

Bucătăria este printre cele mai importante spații dintr-o locuință, acolo unde familia petrece mult timp, pentru gătit sau pentru a lua masa.

Bucătăria poate deveni locul preferat pentru a petrece timp alături de ceilalți locuitori ai casei. Este foarte important să obțineți un balans perfect între funcționalitate și stil.

Naturlich vă oferă o serie de sfaturi pentru a vă amenaja bucătăria în funcție de spațiu și de preferințe. Astfel, există bucătării gândite pentru cei care au un spațiu mai extins pentru această zonă, dar și pentru cei care au un spațiu mai restrâns. Spațiile de depozitare pot fi poziționate astfel încât să aveți și spațiu pentru gătit, dar și să aveți totul la îndemână.

Naturlich recomandă clienților să nu se limiteze doar la spațiile clasice, ci să îndrăznească să aleagă modele unice cu linii moderne sau futuriste. Dacă spațiul pe care îl puteți aloca bucătăriei nu este prea generos, puteți apela la mici artificii. Se poate crea iluzia unui spațiu mai extins prin culorile alese și prin poziționarea corpurilor de iluminat,

Forma mobilei sau a dulapurilor poate crea același efect. Linii orizontale, joase și structurile oblice vor lărgi bucătăria și vor adăuga modernism întregului spațiu.

Naturlich vă așteaptă să vizitați spațiile de expunere a bucătăriilor din magazine. Serviciul de proiectare 3D este oferit gratuit în magazinele Naturlich.


5 decembrie 2019

12:07:44