Mutanții te ajută să te muți în 4 pași

21 septembrie 2018

08:18:41

Atunci când afli că te muți în casă nouă fericirea este în prim plan, deja te gândești la cum o să o decorezi, la momentele pe care o să le petreci și la diminețile care vor urma. Dar în tot acest film am uitat ceva.

Am uitat de toate lucrurile din fosta casa pe care dorim să le păstrăm, mai ales că ele sunt flacăra vie a amintirilor noastre. Aici apare echipa Mutanții.

Compania MUTANȚII a fost înființată de doi prieteni când și-au dat seama că nu există pe plan local o companie cu profil de mutări de mobilă pentru persoane fizice și societăți. Vremurile când îți pierdeai o zi întreagă cu prietenii chinuindu-te să te muți, cu mobilă lovită, pereți zgâriați și vecini iritați, sunt apuse.

Au la activ peste 10.000 de mutări și realocări sedii atât pe plan intern, dar și extern.
Cu o experiență de 10 ani în mutări, sunt singura firmă din domeniu în Cluj-Napoca ce oferă cutii personalizate, folii protectoare și depozit (1.800 mp).

Mutanții te ajută să te muți în 4 pași:

1. Evaluarea

După ce preiau comanda ta, vor stabili telefonic o întâlnire la locul de unde are loc mutarea. Un reprezentant al firmei se va deplasa la fața locului și va lua în evidență toate bunurile ce urmează a fi mutate. Pe baza evaluării, în maxim 48 de ore o să îți ofere o ofertă de preț.

2. Programarea

În cazul în care oferta lor ți s-a părut atractivă, echipa trece la fapte.

3. Împachetarea

Obiectele de birotică și IT sau veselă de bucătărie este indicat a fi împachetate în cutii, iar obiectele vestimentare se pot împacheta în saci menajeri sau doar pe umerașe, având posibilitatea să apelați la cutiile-garderobă pe care Mutanții le pun la dispoziție. Pentru reducerea semnificativă a costurilor, această operațiune poate fi făcută chiar de către tine.

Pentru mutarea obiectelor voluminoase se folosește folie stretch, pe care o au tot timpul asupra lor. De asemenea, corpurile cele mai mari cum ar fi paturi matrimoniale sau șifoniere mai mari decât cele cu două uși, vor fi demontate de către echipă urmând a fi montate ulterior în noua locație.

4. Mutarea

În ziua și ora stabilită anterior, o echipă (sau mai multe dacă e nevoie) din cadrul firmei se va deplasa la adresă și va începe operațiunea de înfoliere a corpurilor de mobilier. Urmează coborârea lor și încărcarea în mașini de volum mare. La destinație, mobila sau obiectele vor fi așezate în încăperile și pozițiile indicate de către client (amplasarea pe poziție având loc o singură dată). După ce totul se finalizează și mobila a fost aranjată în locul indicat și remontată, are loc plata. Aceasta se poate face în numerar sau prin virament bancar.

Și pentru că ne place ca la sfârșit să îți dăm și o veste bună, te anunțăm că ai 15% reducere la toate serviciile cu cardul Blitz VIP.


21 septembrie 2018

08:18:41