MobilaDalin, design şi inovație de aproape 30 de ani

7 noiembrie 2018

13:29:54

MobilaDalin este o afacere de familie producătoare de mobilier tapițat din Reghin, care activează pe piața locală din anul 1992 şi se află pe locul 4 în topul producătorilor de mobilier tapițat din România. (Studiu Interbiz 2018)

MobilaDalin a dezvoltat un portofoliu de produse care acoperă cererea pieței în trei direcții, canapele, scaune și paturi.

În prezent compania are produse în peste 150 de magazine din România, Ungaria și Republica Moldova.

Prin căutarea pe care am făcut-o printre produsele de la MobilaDalin, am remarcat un model de canapea care ne-a impresionat prin stil şi eleganţă. Este vorba de canapeaua Flow.

Canapeaua Flow reprezintă o dimensiune a relaxării la nivel superior, cursivitatea formelor care oferă numele adaugă pieselor un design unic și ieșit din tipare.
Structura produsului este din lemn masiv din fag și multistrat. Confortul este asigurat de pernele de șezut și pernele de spătar din poliuretan HR (high resilience), de densitate medie, prevăzut cu chingă elastică pentru un plus de confort.

Pentru materialele de acoperire MobilaDalin pune la dispoziție o gamă variată de tapițerii, stofă, piele sau imitație de piele.

Începând cu anul 2006 MobilaDalin colaborează cu designer-ul de produs, Mihai Grama, care are mai multe premii din domeniul design-ului, printre care – Cel mai bun Designer de Obiect al anului 2015 în cadrul ELLE Decoration România Design Awards.

P.S. Prin cardul BLITZ VIP ai reducere de 5%. Spor la decorat cu stil!


7 noiembrie 2018

13:29:54